تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

خیلی تامل کردم ...

دکتر داود محمدی استاد دانشگاه و کنشگر اجتماعی درباره انتخابات یادداشتی را برای دیدارنیوز ارسال کرد که می‌خوانید.

کد خبر: ۱۶۷۸۸۷
۱۷:۳۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

خیلی تامل کردم ...

دیدارنیوزـ داود محمدی: خیلی تامل کردم،می‌دانم از هر دو طرف فحش خواهم خورد، همیشه همینطور بودم، نه مسلمانان به مسلمانی قبولم دارند و نه کفار به کفر. آدم خودم هستم و پا روی اعتقاداتم نمی‌گذارم لذا از آبرو و حیثیت خود مایه می‌گذارم، من هم به اندازه خودم از همه جناح‌های حکومت ضربه خورده و آسیب دیده ام و صنمی با هیچکدام ندارم.

اما سرنوشت مردم قمار و بحث‌های فلسفی و روشنفکری و چت‌های فانتزی فضای مجازی دورهمی و فخر فروشی نیست. مسئولانه در دور اول رای ندادیم تا صدای اعتراض مان را برسانیم؛ گرچه گوش شنوایی نیست، اما تلاش خودمان را کردیم
بنظرم تاثیر رای ندادن برای دور دوم از حیز انتفاع ساقط شده،این بار با رای دادن به پزشکیان می‌توان پیام‌خود را مجددا ارسال کنیم که ملت حتی در حد یک درصد تفاوت هم بین تفکر امثال جلیلی و پزشکیان؛ (تاکید دارم حتی یک درصد) تفکر نو و جهانی را ترجیح داده و دیگر دوران تفکر ات واپسگرا، توهین آمیز، متحجر، عصبی، پرخاشگر، جهان ستیز و متعصبانه را نمی پذیرد.

کنشگری سیاسی گاهی سلبی است مثل دور اول و گاهی ایجابی، مثل دور دوم هیچگاه اعتقادم را فدای مصلحت و خوش آمد کسی نکردم؛ چه زمان اعتراضات و چه حتی در اوین و انواع دادگاه‌ها و اخراج و ممنوعیت‌ها و... کلمه‌ای کوتاه نیامدم.

آنچه اعتقاد دارم رک، دلسوزانه و صادقانه گفته ام، تاکید دارم این فقط و فقط نظر شخصی خودم است و بس... و البته که معتقدم، چه کسانی که به عنوان یک کنش آگاهانه سیاسی و مسئولانه رای می دهند و چه آنانکه به همین نحو رای نمی دهند؛ هم نظر و هم راستا هستند و نظرشان محترم و ارزشمند؛ فقط تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها تفاوت دارد،گاهی تا نظر شما چه باشد؟

استاد دانشگاه و کنشگر اجتماعی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت