تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

خیلی تامل کردم ...

دکتر داود محمدی استاد دانشگاه و کنشگر اجتماعی درباره انتخابات یادداشتی را برای دیدارنیوز ارسال کرد که می‌خوانید.

کد خبر: ۱۶۷۸۸۷
۱۷:۳۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

خیلی تامل کردم ...

دیدارنیوزـ داود محمدی: خیلی تامل کردم،می‌دانم از هر دو طرف فحش خواهم خورد، همیشه همینطور بودم، نه مسلمانان به مسلمانی قبولم دارند و نه کفار به کفر. آدم خودم هستم و پا روی اعتقاداتم نمی‌گذارم لذا از آبرو و حیثیت خود مایه می‌گذارم، من هم به اندازه خودم از همه جناح‌های حکومت ضربه خورده و آسیب دیده ام و صنمی با هیچکدام ندارم.

اما سرنوشت مردم قمار و بحث‌های فلسفی و روشنفکری و چت‌های فانتزی فضای مجازی دورهمی و فخر فروشی نیست. مسئولانه در دور اول رای ندادیم تا صدای اعتراض مان را برسانیم؛ گرچه گوش شنوایی نیست، اما تلاش خودمان را کردیم
بنظرم تاثیر رای ندادن برای دور دوم از حیز انتفاع ساقط شده،این بار با رای دادن به پزشکیان می‌توان پیام‌خود را مجددا ارسال کنیم که ملت حتی در حد یک درصد تفاوت هم بین تفکر امثال جلیلی و پزشکیان؛ (تاکید دارم حتی یک درصد) تفکر نو و جهانی را ترجیح داده و دیگر دوران تفکر ات واپسگرا، توهین آمیز، متحجر، عصبی، پرخاشگر، جهان ستیز و متعصبانه را نمی پذیرد.

کنشگری سیاسی گاهی سلبی است مثل دور اول و گاهی ایجابی، مثل دور دوم هیچگاه اعتقادم را فدای مصلحت و خوش آمد کسی نکردم؛ چه زمان اعتراضات و چه حتی در اوین و انواع دادگاه‌ها و اخراج و ممنوعیت‌ها و... کلمه‌ای کوتاه نیامدم.

آنچه اعتقاد دارم رک، دلسوزانه و صادقانه گفته ام، تاکید دارم این فقط و فقط نظر شخصی خودم است و بس... و البته که معتقدم، چه کسانی که به عنوان یک کنش آگاهانه سیاسی و مسئولانه رای می دهند و چه آنانکه به همین نحو رای نمی دهند؛ هم نظر و هم راستا هستند و نظرشان محترم و ارزشمند؛ فقط تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها تفاوت دارد،گاهی تا نظر شما چه باشد؟

استاد دانشگاه و کنشگر اجتماعی

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر