تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
رئیس‌جمهور قطعا اف ای تی اف را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد

نظر صالحی درباره FATF و مذاکره با آمریکا

علی اکبر صالحی، دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به اینکه هر کسی رئیس‌جمهور شد FATF را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار دهد، گفت: تا جایی که اطلاع دارم مذاکرات با آمریکا قطع نشده است.

کد خبر: ۱۶۷۸۵۹
۰۹:۴۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

صالحی

دیدارنیوز: دیپلمات پیشین کشورمان گفت: خدا رحمت کند شهید امیرعبداللهیان را تا جایی که مطلع هستم و بنده با ایشان در تماس بودم، مذاکرات ادامه داشته، حال با یک افت و خیز‌هایی بوده، اما اینگونه نیست که مذاکرات قطع شده باشد.

علی اکبر صالحی، درباره این‌که در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد برخی سنگ‌اندازی‌هایی برای تصویب FATF در مجمع تشخیص داشته‌اند، رئیس دولت بعدی چگونه باید این مسائل را پیگیری کرده و مانع این سنگ‌اندازی‌ها شود، گفت: FATF یک بحث تخصصی است و من خیلی ورود ندارم که بخواهم روی این مسئله نظر بدهم، اما قطعا یکی از موارد مورد بحث است.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی کشورمان تاکید کرد: حال هر کسی که رئیس‌جمهور شد قطعا این موضوع را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد و هر آنچه عقل جمعی تصمیم گرفت ان‌شاالله عملیاتی خواهد شد.

وی در خصوص روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و اینکه آیا این مذاکرات متوقف شده است، گفت: مذاکرات که قبلا هم بوده است، خدا رحمت کند شهید امیرعبداللهیان را تا جایی که مطلع هستم و بنده با ایشان در تماس بودم، مذاکرات ادامه داشته، حال با یک افت و خیز‌هایی بوده، اما اینگونه نیست که مذاکرات قطع شده باشد.

صالحی یاد آورد شد: حالا هر از چندگاهی جهان در یک حالت گذار است، هر از چندگاهی جهان در حال تحولاتی است؛ الان ما بحران اوکراین و شرق آسیا را داریم. بحران غمبار غزه را داریم و این بحران‌ها هر کدام که بروز و ظهور پیدا می‌کند و شدت می‌گیرد بر مسائل مذاکرات سایه می‌اندازد.

وی تاکید کرد: ولی مذاکرات همواره پا بر جا بوده، اما همانطور که گفتم با یک فراز و نشیب و یک افت و خیزی گاهی تند شده، گاهی کند شده است، اما ادامه دارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر