تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی فراجا اعلام کرد

ماموران پلیس با جانشان از آرای مردم مراقبت کردند

سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا گفت: ماموران جان برکف پلیس از صندوق‌های رای و آرای مردم در سیستان و بلوچستان با جان عزیزشان مراقبت و محافظت کردند و به شهادت رسیدند.

کد خبر: ۱۶۷۸۴۲
۱۹:۴۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: سخنگوی فراجا با اشاره به شهادت دو مامور پلیس برای صیانت از صندوق رای در استان سیستان و بلوچستان گفت: از تمام هم‌میهنان قدرشناس و فهیم، مسئولین و نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری که به شهدای جمهور پلیس ادای احترام کردند تشکر می‌کنیم.

سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به شهادت دو مامور پلیس در راه صیانت از صندوق رای در منطقه جکیگور استان سیستان و بلوچستان گفت: ماموران جان برکف پلیس از صندوق‌های رای و آرای مردم در سیستان و بلوچستان با جان عزیزشان مراقبت و محافظت کردند و به شهادت رسیدند.

سخنگوی فراجا با تاکید بر اینکه پلیس همواره نگاهبان ایران زمین و اندیشه وحدت بخش این مرز و بوم است، گفت: شهیدان والامقام ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل نیز در همین مسیر جان خود را فدا کرده و از این اندیشه و مردم صیانت کردند.

منتظرالمهدی در پایان تاکید کرد: از تمام هم‌میهنان قدرشناس و فهیم، مسئولین و نامزد‌های انتخاباتِ ریاست جمهوری که به شهدای جمهور پلیس ادایِ احترام کردند تشکر می‌کنیم.

روز گذشته افراد مسلح برای ربودن صندوق آرای منطقه جکیگور به خودروی عوامل اجرایی و انتظامی صندوق أخذ رای از چند جهت تیراندازی کردند که با اقدام به موقع ماموران انتظامی از صندوق آرای مردم حفاظت شد، اما تعداد پنج نفر از عوامل اجرایی و انتظامی مجروح و به مرکز درمانی منتقل شدند که متاسفانه دو نفر به اسامی سرباز وظیفه انتظامی فرهاد جلیل و گروهبانیکم مرزبانی ابراهیم مرمزی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

درپی این اقدام مسعود پزشکیان و سعید جلیلی دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با انتشار پیام‌های جداگانه‌ای این اقدام را محکوم کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر