تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

وضعیت دلار یک روز بعد از انتخابات

روند بازار ارز احتیاطی شده و بسیاری از فعالان ترجیح می‌دهند تا مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران، معامله جدی نداشته باشند.

کد خبر: ۱۶۷۸۳۱
۱۷:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳

وضعیت دلار بعد از انتخابات

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع دومین هفته تیر با کاهش ۸۰۰ تومانی به کف کریدور ششم رسید و در ادامه معاملات مسیر رفته را برگشت و به کانال ابتدایی کریدور مذکور صعود کرد. 

دلار در شروع هفته با کاهش قیمت بازگشایی شد و در ادامه معاملات، مسیر رفته را برگشت و در کانال ابتدایی کریدور ششم به کار خود پایان داد. معامله‌گران، بازار ارز را از چشم‌انداز انتخابات رصد می‌کنند و معتقدند تا نتیجه این رخداد سیاسی مشخص نشود، بازار ارز کم‌عمق است و فعالان بازار ترجیح می‌دهند نظاره‌گر باشند تا بازیگر.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی می‌گویند با شروع تابستان، تقاضا برای دلار افزایش می‌یابد و تا پایان این فصل روند اسکناس آمریکایی را افزایشی می‌دانند. پیش‌بینی آن‌ها در یک ماه آینده وابسته به نتیجه انتخابات است.

گفتنی است معاملات روز شنبه در بازار ارز متمرکز بر اخبار مربوط با انتخابات ریاست جمهوری بود. روند عرضه و تقاضا هر چند در تعادل قرار داشت، اما دادوستد‌ها رونق چندانی نداشت.

با توجه به اینکه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به دور دوم کشیده شده است می‌توان روز‌های آرامی را در هفته جاری با نوسان محدود برای بازار ارز پیش‌بینی کرد.

تتر با نوسان دلار همراه شد

قیمت درهم روز شنبه روی رقم ۱۶ هزار و ۷۶۰ تومانی ایستاد و نسبت به آخرین معامله هفته گذشته ۱۰۰ تومان افت کرد. قیمت تتر روز شنبه با تحرکات قیمت دلار همراه شد و روند رفت و برگشتی داشت. این رمز ارز روی رقم ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومانی ایستاد.

پوند انگلیس با رشد ۵۰۰ تومانی روی قیمت ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد و یورو نیز با افزایش ۷۰۰ تومانی روی رقم ۶۵ هزار و ۵۴۰ تومانی ایستاد.

شایان ذکر است اسکناس دلار روز شنبه در مرکز مبادله با رقم ۴۶ هزار و هفت تومان عرضه شد و رشد محدود ۶ تومانی پیدا کرد. حواله دلار با افزایش ۶۵ تومانی به کانال بالاتر صعود کرد و با رقم ۴۳ هزار و ۱۷ تومانی عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر