تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از این خوشحال نیستیم که برخی افراد با صلاحیت کم تایید شدند

ظریف: اقلیت با رای ندادن مردم، ادعای اکثریت می‌کند

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه سابق ایران گفت: اقلیت با رای ندادن مردم، ادعای اکثریت می‌کند. یکی از این جوانک‌هایی که ادعای انقلابی دارد و اسم خود را استاد می‌گذارد صراحتا در توییتر می‌گوید مردم شرکت نکنند.

کد خبر: ۱۶۷۶۰۴
۱۸:۴۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

ظریف

دیدارنیوز: محمدجواد ظریف در مراسم گردهمایی روحانیون حامی پزشکیان که در حسینیه جماران برگزار شد، گفت: امام معتقد بود و می‌گفت: اگر به مردم تکیه نکنیم هیچ نداریم.

به نقل از منیبان، وزیر خارجه سابق کشورمان افزود: در زمانی که هنوز نظریه پردازان بین الملل، مبنای نفوذ را قدرت می‌دانستند امام به مردم معتقد بود.

وی گفت: امام نقش مردم را از روز اول می‌فهمید البته ما بسیاری قبل، با فرهنگ عاشورایی نقش مردم را پذیرفتیم. باور امام به مردم، انقلاب را پیروز کرد و این باور در انتخابات ببش از هر زمانی به کار می‌آید.

ظریف افزود: مقام معظم رهبری همچنان و هر روزه به شور در انتخابات تاکید دارند، البته از این خوشحال نیستیم که برخی افراد با صلاحیت کم تایید شدند.

وی ادامه داد: برخی نمی‌خواهند ما در انتخابات شرکت کنیم. ما نباید در خانه بمانیم، برخی حمله به ایران را تایید می‌کنند، اما از حقوق بشر دم می‌زنند. کسانی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند بدانند یکی از خواص آن پر کردن جیب این افراد است.

وزیر امور خارجه دولت روحانی گفت: تحریم‌ها قربانی جز اقشار آسیب پذیر ندارند، اما برخی بر طبل تحریم می‌کوبند، امروز ثروت‌های باداورده رقم‌های هزار میلیاردی دارند که نمی‌دانیم چند صفر دارد، این افراد از تحریم ارتزاق می‌کنند که هم در داخل کشور وجود دارند هم در خارج.

ظریف گفت: اقلیت با رای ندادن مردم، ادعای اکثریت می‌کند. یکی از این جوانک‌هایی که ادعای انقلابی دارد و اسم خود را استاد می‌گذارد صراحتا در توییتر می‌گوید مردم شرکت نکنند.

وی افزود: این مردم نشان داده اند که در برابر ظلم همیشه ایستاده اند، کسانی که می‌خواهند ایران در برابر خارجی خم شود بدانند  ایرانی هیچگاه خم نمی‌شود.

ظریف تاکید کرد: با ایرانی باید با زبان تکریم و احترام صحبت کرد، اما باید نشان بدهیم شایسته احترامیم و با رای دادن می‌توانیم این مهم را نشان بدهیم، قهر با صندوق درآمدی برای مردم ندارد، سه انتخابات گذشته این واقعیت را تایید کرد و گروهی خود اکثریت پندار توانستند پیروز انتخابات شوند.

ظریف گفت: نگاه به گذشته و آینده به ما ثابت می‌کند که مهم است چه کسی در پاستور بنشیند. من از زمان ریاست جمهوری رهبر انقلاب افتخار خدمت داشتم به غیر از زمان آیت الله رییسی.

وی افزود: تفاوت دارد که یک فرد بخواهد خود را قربانی کشور کند یا کشور را قربانی خود. توافق شجاعت می‌خواهد نه توافق نکردن، من تا صبح هم شعار بدهم نهایتا گلو درد می‌گیرم، اما اگر توافق کنم، شجاعت دارم. با کار نکردن کسی مواخذه نمی‌شود بنابراین مهم است رییس جمهور شجاع و آماده باشد و خود را برای مردم قربانی کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی