تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
خاتمی از پزشکیان حمایت کرد

محسن هاشمی: در سال‌های اخیر سفره مردم نابود شد

محسن هاشمی رفسنجانی، در گردهمایی حامیان مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در شرایطی قرار گرفتیم که در سال‌های اخیر سفره مردم نابود شد و در وضعیتی قرار گرفتیم که فقر در حال فراگیری است.

کد خبر: ۱۶۷۵۴۹
۱۹:۲۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۳

محسن هاشمی:

دیدارنیوز: هاشمی رفسنجانی گفت: در شرایطی قرار گرفتیم که در سال‌های اخیر سفره مردم نابود شد و در وضعیتی قرار گرفتیم که فقر در حال فراگیری است. در بعد فرهنگ هم کسانی که مدعی فرهنگ بودند نتوانستند کار‌ها را طوری مدیریت کنند که بتوانند اکثریت مردم را جذب کند.

محسن هاشمی رفسنجانی در گردهمایی حامیان مسعود پزشکیان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مجموعه ورزشی شهید شیرودی در سخنانی گفت: مردم ایران به دنبال ایرانی آزاد و آباد و زندگی در شأن خودشان هستند و برای عزت اسلام عزت ایران و عزتی در شأن خودشان انقلاب کردند.

وی ادامه داد: در شرایطی قرار گرفتیم که در سال‌های اخیر سفره مردم نابود شد و در وضعیتی قرار گرفتیم که فقر در حال فراگیری است. در بعد فرهنگ هم کسانی که مدعی فرهنگ بودند نتوانستند کار‌ها را طوری مدیریت کنند که بتوانند اکثریت مردم را جذب کند.

هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: باید با رای خود که مانند یک رفراندوم است و ان‌شاءالله به میدان می‌آیید و باید در کنار هم تغییر را انتخاب کنیم. در مناظره‌های انتخاباتی یک کاندیدا قول طلا داد، یکی قول تسهیلات داد، هریک قول و وعده‌ای دادند، اما پزشکیان قولی که از انجام آن‌ها اطمینان نداشته باشد را نمی‌دهد.

محسن هاشمی:

وی خاطرنشان کرد: او آمده که پس از جلب رأی شما مردم عزیز خواسته‌های شما را با بزرگان و مقامات کشور در میان بگذارد و با جلب نظر آن‌ها بتواند این خواست‌ها و مطالبات را پیگیری و محقق کند، با رای شما در پای صندوق‌های رأی این پیام مخابره خواهد شد که ما خواستار تغییر سیاست‌ها هستیم.

هاشمی تصریح کرد: آقای خاتمی تصمیم گرفت در این انتخابات با جدیت شرکت کند و از پزشکیان حمایت کرد و می‌بینید که افراد زیادی از اقشار مختلف مردم از کارگران تا پزشکان و مهندسان و متخصصان همگی از پزشکیان حمایت کردند و امیدوارند که تغییر و بهبود در شرایط کشور رقم بخورد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر