تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
اگر اختلاس و نجومی‌بگیر در کشور نباشد، مردم هم به قانون احترام می گذارند

جوادی آملی: مشکل حجاب با «بگیر و ببند» حل نمی‌شود

آیت الله جوادی آملی، در دیدار با حجت الاسلام حکمتعلی مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری گفت: مسائلی مانند حجاب و امثال آن با بگیر و ببند حل نمی‌شود، با ادب و عدل حل می‌شود.

کد خبر: ۱۶۷۴۸۵
۱۷:۳۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۳

جوادی آملی: مشکل حجاب با «بگیر و ببند» حل نمی‌شود

دیدارنیوز: آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: باید توجه داشت مسائلی مانند حجاب و امثال آن با بگیر و ببند حل نمی‌شود، با ادب و عدل حل می‌شود.

جوادی آملی در دیدار با حجت الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری اظهار داشتند: قطب فرهنگی یک ملت عقل آن ملت است، مردم باید بدانند دین چیست و چگونه جامعه به وسیله احکام دین اداره می‌شود، همچنین مردم باید به قانون نیز آشنا باشند؛ یعنی این قانون اساسی یک کتاب روز باشد که بدانند در این مملکت قانون چیست و وقتی مردم قانون را شناختند و قانونی بار آمدند، نه بیراهه می‌روند و نه راه کسی را می‌بندند.

او افزود: ما باید مواظب باشیم که عمر خود را روی مباحث غیر علمی صرف نکنیم؛ باید توجه داشت که زمان و مکان در استنباط موضوع هم بی اثر نیست و باید در مسائل قضایی این نکته را در نظر داشت.

وی بیان داشت: مدیریت یک نعمت اساسی است که آدم چگونه بتواند کشور را اداره کند، شهید بهشتی را باید خوب شناخت، او سر تا پا مدیریت بود، ادبش، انسانیتش زبانزد بود.

جوادی آملی با بیان اینکه با مدیریت خوب می‌توان از هدر رفت استعداد‌ها جلوگیری کرد، اذعان داشت: نمونه مدیریت خوب، سید رضی و سید مرتضی هستند که حوزه علمیه ایجاد کرده و استعداد‌ها را شناخته و آن‌ها را تقویت می‌کردند، اگر مدیریت خوب انجام نشود، خیلی از استعداد‌ها در کشور هدر می‌رود.

وی ابراز داشت: اگر کار در دست مدیر مدبّر باشد، اختلاس و نجومی در کشور نباشد، ضعف مدیریت داخلش نباشد، مردم هم به قانون احترام می‌گذارند؛ چون این حرف همه‌ی متمدن‌ها است که هر کسی در هر کشوری زندگی می‌کند باید به قانون آن کشور احترام بگذارد.

جوادی آملی بیان داشت: مولا اباعبدالله الحسین فرمودند حتی اگر دین ندارید حداقل آزاده باشید؛ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده هستیم و هر جا صحبت از علم بوده آنجا حضور داشته ایم، ما در کشوری حساب شده هم زندگی می‌کنیم که سرمایه‌ای همچون خون پاک شهدا را داریم، مردم آزاده در دنیا به قانون کشورشان احترام گذاشته و عمل می‌کنند، لذا باید توجه داشت مسائلی مانند حجاب و امثال آن با بگیر و ببند حل نمی‌شود، با ادب و عدل حل می‌شود.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین مظفری رئیس دیوان عدالت اداری گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این مجموعه قضائی ارائه داد.

حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری رئیس کل دادگستری استان قم هم در این دیدار حضور داشت.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر