تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
افزایش تنش‌ها در خاورمیانه

سازمان ملل: لبنان نباید غزه‌ای دیگر شود

درپی افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و احتمال حمله اسرائیل به لبنان، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل گفت: «بیایید شفاف باشیم، مردم منطقه و مردم جهان تحمل تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری را ندارند.»

کد خبر: ۱۶۷۴۵۹
۰۹:۳۰ - ۰۲ تير ۱۴۰۳

سازمان ملل: لبنان نباید غزه‌ای دیگر شود

دیدارنیوز: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی عمیق خود از تشدید تنش‌ها میان اسرائیل و حزب الله لبنان گفت که وقوع «یک اشتباه محاسباتی» می‌تواند منجر به فاجعه‌ای عمیق شود.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه ۲۱ ژوئن با ابراز نگرانی عمیق از تشدید تنش‌ها میان اسرائیل و حزب الله لبنان گفت: «نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در حال آرام کردن اوضاع و جلوگیری از محاسبات اشتباه هستند.»

او به خبرنگاران گفت: «یک حرکت عجولانه و یک اشتباه محاسباتی می‌تواند فاجعه‌ای را ایجاد کند که بسیار فراتر از مرز‌ها و صادقانه بگویم، فراتر از تصور باشد.» وی ادامه داد: «بیایید شفاف باشیم، مردم منطقه و مردم جهان تحمل تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری را ندارند.»

از زمان آغاز جنگ غزه در ماه اکتبر، نیرو‌های حزب الله در همبستگی با متحد فلسطینی خود، حماس، موشک‌هایی را به اسرائیل شلیک کرده و ده‌ها هزار نفر را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده‌اند.

ده‌ها هزار لبنانی نیز در پی حملات اسرائیل به جنوب این کشور خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

واکنش هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد روز جمعه با بیان اینکه حزب الله و لبنان توانایی دفاع از خود در برابر اسرائیل را دارند، هشدار داد که «شاید زمان خودباختگی این رژیم نامشروع فرا رسیده است.»

همزمان، نماینده ایران در سازمان ملل متحد در حساب ایکس خود نوشت: «هر تصمیم غیرمحتاطانه رژیم اشغالگر اسرائیل برای نجات خود می‌تواند منطقه را وارد یک جنگ جدید کند.»

یونیفل یا همان نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل متحد مستقر در لبنان و همچنین ناظران فنی غیرمسلح موسوم به (UNTSO) مدت‌هاست که در جنوب لبنان مستقر شده‌اند تا بر خصومت‌ها در امتداد خط مرزی بین لبنان و اسرائیل موسوم به خط آبی نظارت کنند.

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین اعلام کرد: «جهان باید با صدای بلند و واضح بگوید: تنش زدایی فوری نه تنها ممکن بلکه ضروری است.» او تاکید کرد: «هیچ راه حل نظامی وجود ندارد.»

ارسال نظرات