تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در جمع مردم اصفهان مطرح شد

ظریف: حرف کسانی که می‌خواهند شما را در خانه نگه دارند، گوش نکنید

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین کشورمان در جمع مردم اصفهان گفت: حرف کسانی که پیام ناامیدی را القا می‌کنند گوش نکنید حرف کسانی که می‌خواهند شما را در خانه نگه دارند، گوش نکنید. به پزشکیان رای بدهید و ایران جدید خواهید یافت.

کد خبر: ۱۶۷۳۵۱
۱۳:۲۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

ظریف

دیدارنیوز: وزیر خارجه پیشین کشورمان با تاکید بر اینکه رای ندادن رای دادن به اقلیت است، گفت: رای ندادن پیام نیست و رای ندادن قدرت بخشیدن به اقلیت است و این اقلیت پرسر و صدا و پرگو می‌تواند ایران را به سمت شرایط ناگوار پیش ببرد.

محمدجواد ظریف در سالن شهید نیل‌فروش زادگان دانشگاه اصفهان گفت: هیچ کسی نمی‌تواند یک ایرانی را از زندگی از خواستن برای ایران نامید کند هیچ کس نمی‌تواند یک ایرانی را تهدید کند. حرف کسانی که پیام ناامیدی را القا می‌کنند گوش نکنید حرف کسانی که می‌خواهند شما را در خانه نگه دارند، گوش نکنید. به پزشکیان عزیز رای بدهید و ایران جدید خواهید یافت.

وی تاکید کرد: مردم این سرزمین از تاریخ و تمامیت ارضی دفاع کردند و بزرگ‌ترین فرصت هستند نباید فرصت را محدود و تهدید شمارد. نباید اجازه داد ایرانی در هرجا که حضور دارد مقام و منزلتش پایین‌تر از دیگران باشد.

وزیر خارجه پیشین کشورمان با اشاره به اینکه ۸ تیر بار دیگر ثابت خواهید کرد که مردم ایران را هیچ‌کس ناامید نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: حرف کسانی که پیام ناامیدی را القا می‌کنند گوش نکنید.

وی با تاکید بر اینکه رای ندادن رای دادن به اقلیت است، گفت: رای ندادن پیام نیست و رای ندادن قدرت بخشیدن به اقلیت است و این اقلیت پرسر و صدا و پرگو می‌تواند ایران را به سمت شرایط ناگوار پیش ببرد.

ظریف یادآور شد: من یقین دارم مردم ایران خواست کسانی که به دنبال جنگ، تحریم و فشار بر ایران هستند را گوش نمی‌کنند. حضور شما بزرگترین برگ برنده در مقابل فشار اجتماعی و زنده کردن زاینده رود خواهد بود.

مطلب مرتبط:

اختصاصی از اصفهان؛ سوال از پزشکیان درباره گشت ارشاد/ سخنرانی ظریف و حضور پرشور مردم + عکس و ویدیو

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها