تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

دختر قالیباف: سیسمونی دروغ بود

دو سال پس از جنجال سفر خانواده محمدباقر قالیباف به ترکیه و پخش تصاویر آن‌ها در فرودگاه، مریم قالیباف دختر کاندیدای ریاست جمهوری اعلام کرد که این ماجرا دروغ بوده و برای خرید به این کشور نرفته است.

کد خبر: ۱۶۷۳۱۷
۰۸:۴۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

دختر قالیباف: سیسمونی دروغ بود

دیدارنیوز: دختر محمدباقر قالیباف در واکنش به طرح مسائلی درباره خرید «سیسمونی از ترکیه» گفت: ماجرای سیسمونی دروغ بود؛ مسافرت رفتم، اما برای خرید نرفتم.

مریم قالیباف در برنامه گفت‌وگوی صمیمی قبل از آغاز گفت و گوی ویژه خبری، با اشاره به فعالیت‌های پدرش (محمدباقر قالیباف) گفت: قاطعیت، خاص‌ترین ویژگی پدرم است؛ بدترین اخلاق پدرم نیز کم حرف بودنش است و دوست ندارد درباره مشکلات‌ش صحبت کند.

وی نقطه قوت قالیباف راهمه‌جانبه‌بودن و نقطه ضعف او را مهربانی و رافتش توصیف کرد.

مریم قالیباف همچنین با بیان اینکه پدرم هیچ‌وقت من را از تحصیل و فعالیت اجتماعی منع نکرده است، گفت: پدرم در ۱۲ سال شهرداری تهران کار‌های بزرگی برای زنان انجام داد.

وی با بیان اینکه دو برادر بزرگتر دارد گفت: برادر بزرگترم دکترای مدیریت فرهنگی دارد و در مدرسه کار‌های آموزشی می‌کند. برادر دیگرم نیز فوق لیسانس عمران دارد و جسته و گریخته کار‌های عمرانی می‌کند. خودم هم فوق لیسانس ادبیات کودک دارم و مادرم؛ همه ما هم در تهران زندگی می‌کنیم.

دختر قالیباف درباره حواشی پیرامون زندگی شان گفت: دوست ندارم نام این را، حاشیه بگذارم، چون دروغ بود؛ دروغ‌هایی که کام ما را در برهه‌های مهمی از زندگی مان تلخ کرد البته که به خاطر این دروغ‌ها محکوم هم شدند.

وی گفت: عروسی برای هر دختری یک شب مهم و شاد است که اولین دروغ از آن جا و درباره یک عروسی مجلل مطرح شد، عکسی منتشر شد که من نبودم؛ این دروغ، آن شب تلخ را خیلی برای ما تلخ کرد.

وی ادامه داد: بعد از آن دروغ سیسمونی را گفتند و دوران بارداری که به من خیلی سخت گذشت و خیلی پرفشار بود.

دختر قالیباف در پاسخ به این سوال که آیا به ترکیه سفر نکرده بود، گفت: مسافرت رفتم، اما برای خرید نرفتم؛ این سبک دروغ‌ها خیلی مخاطب دارد. احساس می‌کنم این دروغ‌ها را به این دلیل گفتند که نمی‌توانند در هیچ حوزه‌ای به پدرم حرف‌هایی بزنند که این‌طور مشتری داشته باشد؛ پس به خانواده‌اش حمله کردند. این خیلی سخت و بد است، چون در جایی قرار می‌گیری که نمی‌توانی درباره تهمت‌ها و دروغ‌ها اظهار نظر کنی آن هم صرفا به این دلیل که دختر آقای قالیباف هستی؛ اما آیا این جرم است؟

وی درباره سفر‌های خانوادگی گفت: معمولا اولین مقصد سفر ما مشهد و خانه آقا جون‌ها و فامیل است.

مریم قالیباف درباره فیلم‌های مورد علاقه پدرش گفت: اگر فیلمی را به پدرم پیشنهاد بدهیم، همیشه به دلیل خستگی به پنج دقیقه اول نمی‌رسد و خوابشان می‌برد.

وی در پایان با اشاره به ویژگی شخصیتی پدرش گفت که پدرم یک بابای مهربان، اسطوره و پشتوانه محکم است.

مطلب مرتبط:

جزئیات اظهارات قالیباف درباره سفر خانواده‌اش به ترکیه؛ مثل همه شهروندان یک سفر عادی بود!

فراموشی حادثه مشهد در سایه «سیسمونی‌گیت»

ماجرای فرزند قالیباف و کانادا چیست؟

اعتراض به «مدیریت پادگانی»

افشاگر سیسمونی‌گیت قالیباف: بخاطر افشای سیلی به یک سرباز هنوز درگیرم

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد