تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در غرب تهران/ شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در غرب تهران/ شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
یک اصولگرا: با پیروزی پزشکیان سه سال جان فرسا برای مردم ایران پایان می‌یابد

معاون سیاسی مستعفی حزب موتلفه به پزشکیان پیوست

مهدی عرب صادق فعال اصولگرا و معاون سیاسی مستعفی حزب موتلفه ضمن اعلام حمایت از مسعود پزشکیان نوشت: اصولگرایان کشور را به پرتگاه کشانده اند و از ولایت مداری جز شعار چیزی ندارند.

کد خبر: ۱۶۷۳۰۷
۱۸:۳۶ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

معاون سیاسی مستعفی حزب موتلفه به پزشکیان پیوست

 

دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: مهدی عرب صادق با با بیان اینکه با پیروزی پزشکیان، سه سال جان فرسا برای مردم ایران پایان می‌یابد، در توییتر نوشت: «دولت سیزدهم وعده چهار میلیون مسکن در چهار سال را داد، وعده یک میلیون شغل در یک سال را و وعده احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر داد، چقدر محقق شد؟».

وی همچنین در توییت دیگری نوشته است: «دکتر مسعود پزشکیان گفته من ذوب در رهبری هستم، حق ندارید به کسی که من به او باور دارم توهین کنید، آیا اصولگرا تر از او می‌خواهید؟»

معاون سیاسی مستعفی حزب موتلفه در ادامه خطاب به پزشکیان نوشت: «آقای پزشکیان، اکثر اصولگرایان مدعی را بسیار دور از مبانی انقلاب، رهبری و مردم دیدم و می‌بینم و اطمینان دارم ادامه حضورشان در قدرت، کشور را به پرتگاه می‌برد. به حمایت از شما تردید داشتم و به یقین رسیدم، گرچه با برخی مواضع اصلاح طلبان همواره مخالف بوده و هستم، اما با جدیت و قاطعیت از شما حمایت می‌کنم و به شما رای می‌دهم».

به گزارش دیدار؛ اختلاف وی با اصولگرایان مطابق آنچه پیش‌تر گفته بود بر سر مسئله گشت ارشاد و تندروی‌ها بود و امروز در آخرین توییت خود نوشت: «رئیس جمهور برای همه مردم ایران، پزشکیان».

وی خاطرنشان کرد: «آقای پزشکیان قدر زاکانی را بداند، چرا که زاکانی به هر که هجمه کند، نزد مردم محبوب‌تر می‌شود».

این فعال سیاسی اصولگرا اسرای از حزب سابق خود دارد که تا کنون به زبان نیاورده اما گفت:«آنچه مسلم است اصولگرایان سرمایه اجتماعی خود را هر روز از دست می‌دهند».

 

 

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها