تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

قیمت جهانی طلا در مدار کاهش

قیمت هر اونس طلا امروز (دوشنبه) با ۰.۴۸ درصد کاهش به ۲۳۲۱ دلار و ۸۷ سنت رسید. اتخاذ سیاست‌های سختگیرانه توسط فدرال رزرو آمریکا در آخرین اجلاس این بانک در ماه ژوئن قیمت طلا را پایین آورده است.

کد خبر: ۱۶۷۲۲۷
۱۱:۰۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

دیدارنیوز: قیمت هر اونس طلا امروز دوشنبه، با ۰.۴۸ درصد کاهش به ۲۳۲۱ دلار و ۸۷ سنت رسید.

اتخاذ سیاست‌های سختگیرانه توسط فدرال رزرو آمریکا در آخرین اجلاس این بانک در ماه ژوئن قیمت طلا را پایین آورده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۸ درصد کاهش به ۲۳۲۱ دلار و ۸۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۵۴ درصدی به ۲۳۳۶ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

سیاستگذاران آمریکا که در ماه مارس پیش‌بینی می‌کردند فدرال رزرو نرخ بهره را سه بار در سال جاری میلادی کاهش دهد، حالا این تعداد را تا یک بار پایین آورده‌اند. این شرایط از افزایش نرخ سود اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا حمایت کرده و باعث بالا رفتن ارزش دلار می‌شود. ارزش دلار در روز جمعه به بالاترین سطح از ماه مه رسید و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا گرانتر کرد.

البته ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و بی‌ثباتی‌های سیاسی در اروپا مانع کاهش بیش از حد قیمت طلا شده و تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن را بالا می‌برد.

برخی تحلیلگران عقیده دارند پایین آمدن قیمت‌های تولیدکننده و مصرف‌کننده در آمریکا حاکی از کاهش تورم در این کشور است و می‌تواند امید به دو بار کاهش نرخ بهره در ۲۰۲۴ در ماه‌های سپتامبر و دسامبر را افزایش دهد. پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

با وجود آرام شدن تورم در آمریکا، نظرسنجی دانشگاه میشیگان نشان داد خوش‌بینی مصرف‌کنندگان در این کشور نسبت به شرایط اقتصاد در ماه ژوئن به پایین‌ترین سطح طی ۷ ماه گذشته رسیده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۷۰ درصد کاهش به ۲۹ دلار و ۲۷ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۸۱ درصدی ۹۵۳ دلار و ۵۲ سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات