تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

زلنسکی برای مذاکره با روسیه شرط گذاشت

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید تنها به شرط رعایت تمامیت ارضی کشورش، آماده مذاکره با روسیه جنگ‌طلب است.

کد خبر: ۱۶۷۲۰۸
۰۸:۲۹ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳

زلنسکی

دیدارنیوز: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت، کی‌یف آماده است تا همین فردا با مسکو مذاکره کند، مشروط بر اینکه روسیه به «تمامیت ارضی اوکراین» احترام بگذارد.

زلنسکی روز یکشنبه پس از کنفرانسی در سوئیس که با محوریت «صلح»، اما بدون حضور روسیه برگزار شد، گفت: «اگر روسیه به تمامیت ارضی ما احترام بگذارد، ما آماده هستیم تا از فردا مذاکرات با روسیه را آغاز کنیم.»

سوئیس از ۱۵ تا ۱۶ ژوئن میزبان کنفرانسی درباره اوکراین در استراحتگاه بورگن‌اشتوک بود. ولادیمیر خوخلوف، سخنگوی سفارت روسیه در برن، در ماه آوریل به اسپوتنیک گفت روسیه دعوت‌نامه‌ای دریافت نکرد، اما حتی اگر دریافت کرده بود، در این کنفرانس شرکت نمی‌کرد.

روسیه به طور مداوم مدعی شده، اگر اوکراین دستاورد‌های ارضی نیرو‌های روسیه از زمان آغاز تجاوز نظامی را به رسمیت بشناسد، برای مذاکرات صلح آماده است. با این حال، کی‌یف با چنین شرایطی موافق نیست و خواستار خروج نظامیان روس از مرز‌های بین‌المللی خود است.

به گزارش اسپوتنیک، از سوی دیگر زلنسکی به دنبال وقوع جنگ، قانونی را در کشورش به تصویب رساند که هرگونه مذاکرات صلح با مسکو، تا زمانی که ولادیمیر پوتین در مقام ریاست جمهوری روسیه باشد، رد می‌کند. علاوه بر این، دوره ریاست جمهوری زلنسکی به اتمام رسیده و انتخابات تازه‌ای برگزار نشده است و مسکو مشروعیت زلنسکی را زیر سوال می‌برد و تاکید دارد اگر بحث امضای سندی برای پایان جنگ مطرح باشد، اعتبار زلنسکی مساله است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد