تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد

هزینه‌های تجملاتی در مدارس غیردولتی ممنوع!/ شهریه ۱۰ تا ۸۰ میلیونی

احمد محمودزاده، رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دریافت هزینه‌های تجملاتی در مدارس غیردولتی «ممنوع» است، گفت: ۲.۵ درصد مدارس شهریه‌هایی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان و ۱.۵ درصد هم بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان تعیین شده‌اند.

کد خبر: ۱۶۷۱۷۱
۱۱:۱۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

هزینه‌های تجملاتی در مدارس غیردولتی ممنوع!

دیدارنیوز: رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شهریه جدید مدارس غیردولتی گفت: بخشی از دریافت‌ها و هزینه‌های جانبی در مدارس غیردولتی تابع نظام نرخ گذاری ستاد تنظیم بازار و به تصمیمات انجمن اولیاء و مربیان مدارس اعم از هزینه‌های پذیرایی ناهار، سرویس مدرسه، پوشش دانش‌آموزی و ... که به هیچ عنوان با شهریه قانونی مدارس ارتباط ندارد، مربوط می‌شود.

احمد محمودزاده با بیان اینکه به برکت انقلاب امروز ۹۸ درصد دانش‌آموزان تحت پوشش‌تحصیلی آموزش و پرورش هستند یعنی دانش‌آموزی نداریم که به دلیل فقدان معلم و نبود مدرسه از تحصیل بازمانده باشد، به نظارت مستمر و ارزیابی مکرر از مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: با توجه به تعداد مدارس و مراکز در کشور، طی دوسال گذشته فقط با ۱۰۳۰پرونده و اعتراض مواجه بودیم که پس از بررسی نهایی ۲۵۰ مدرسه به دلیل تخلفات به مدت یک تا چند سال تعطیل شدند و این بدان معناست که نظارت به صورت میدانی در استان‌ها و در مرکز به صورت تیمی انجام می‌شود.

تعداد محدود تخلفات صورت گرفته در اندک مدارس و مراکز غیردولتی

وی به تعداد محدود تخلفات صورت گرفته در اندک مدارس و مراکز اشاره کرد و درباره میزان و چگونگی تعیین جرایم مدارس متخلف افزود: در گذشته جرایم شامل درج در پرونده، تذکر و تعطیلی مدارس به عنوان عامل بازدارنده بود که با بازنگری قانون مدارس غیردولتی از رویکردی دیگر مانند جرایم نقدی و کسر از حساب مدرسه استفاده کردیم، یعنی اگر مدرسه‌ای در تعیین شهریه تخلف کند، هزینه از حساب مدرسه کسر و در اختیار دانش‌آموز قرار می‌گیرد و اگر تخلفات گسترده‌تر باشد جرایم دریافتی از مدارس متخلف به مدارس مناطق محروم تخصیص می‌یابد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم و در راستای تحقق شعار مبتنی بر شفافیت و پیشگیری از رانت و فساد، تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌ها طبق قانون انجام می‌شود ادامه داد: طبق ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی و شورای نظارت مرکزی (آموزش و پرورش) الگو و شاخص تعیین شهریه مشخص شده و همه مدارس غیردولتی موظف به رعایت قوانین مدون در چارچوب الگو هستند.

شهریه ۷۴ درصد مدارس غیردولتی ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان است

محمودزاده با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد شهریه‌های مدارس کشور بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان برآورد شده است افزود: حدود ۳۴ درصد شهریه‌های مدارس نیز بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان تعیین شده که از این میان شهریه ۱۴درصد مدارس نیز بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان اعلام شده است.

هزینه‌های تجملاتی در مدارس غیردولتی ممنوع!/ شهریه ۱۰ تا ۸۰ میلیونی

شهریه کمتر از یک درصد مدارس ۸۰ میلیون تومان است

وی با بیان اینکه ۶ درصد دیگر مدارس کشور شهریه‌هایی بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان دارند ادامه داد: ۲.۵ درصد مدارس شهریه‌هایی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان و ۱.۵ درصد هم بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان تعیین شده‌اند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه در نمودار، نرخ شهریه کمتر از یک درصد مدارس بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان و شهریه حدود نیم درصد از مدارس پس از بررسی و توافق در سامانه اعلام می‌شود گفت: بخشی از دریافت‌ها و هزینه‌های جانبی در مدارس غیردولتی تابع نظام نرخ گذاری ستاد تنظیم بازار و به تصمیمات انجمن اولیاء و مربیان مدارس اعم از هزینه‌های پذیرایی ناهار، سرویس مدرسه، پوشش دانش‌آموزی و... که به هیچ عنوان با شهریه قانونی مدارس ارتباط ندارد منوط می‌شود.

مدارس در صورت دریافت وجه خارج از شهریه قانونی ملزم به عقد قرارداد با اولیاء هستند

محمودزاده با بیان اینکه مدارس در صورت دریافت وجه خارج از شهریه قانونی ملزم به عقد قرارداد با اولیاء هستند افزود: هرگونه هزینه تجملاتی، پذیرایی و .. که با فرهنگ اسلامی ایرانی و رویکرد‌های تربیت اسلامی ناسازگار باشد، ممنوع است.

وی درباره هزینه‌های درسی و غیر درسی در مدارس غیردولتی ادامه داد: جهت تنویر افکار عمومی شهریه قانونی با سایر دریافت‌هایی که از سوی مدارس انجام می‌شود باید شفاف‌سازی و تفکیک شود تا مردم با علم و آگاهی نسبت به ثبت فرزندان خود مبادرت کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر