تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار به کدام سو می‌رود؟

با وجود تعطیلی روز دوشنبه ۲۸ خرداد به مناسبت عید قربان و بازار تعطیل کشور‌های همسایه، در هفته جاری می‌توان بازار آرامی برای ارز پیش‌بینی کرد.

کد خبر: ۱۶۷۱۵۷
۰۹:۰۴ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

قیمت دلار به کدام سو می‌رود؟

دیدارنیوز: قیمت دلار در نخستین روز از آخرین هفته خرداد در حالی روند رنج گرفته است که معامله‌گران، روند تقاضا را در ابتدای روز کاهشی و در انتهای کار بازار ارز، افزایشی عنوان کردند.

فعالان بازار به ارزپاشی سیاست‌گذار به عنوان مانعی برای رشد قیمت دلار نگاه می‌کنند و معتقدند ریتم رنج این اسکناس تا انتخابات پابرجاست.

قیمت دلار در شروع هفته پایانی خرداد در حالی در روند رنج بازگشایی شد که معامله‌گران، بازار ارز را از ریسک‌های سیاسی خالی می‌دانند و معتقدند آنچه بیشتر مورد توجه است خط مشی کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری است. قیمت دلار در پایان معاملات نقدی روز شنبه با کاهش ۱۰۰ تومانی به کانال هشتم از کریدور پنجم برگشت و در پله پایانی این کانال بسته شد.

پیش‌بینی قیمت دلار

برخی فعالان بازار ارز به بازار نیمه‌تعطیل کشور‌های همسایه در ایام عید قربان اشاره می‌کنند و می‌گویند در صورت بازگشایی بازار هرات، امکان افزایش تقاضا برای دلار تهران وجود دارد و همین موضوع به افزایش قیمت دلار بعد از تعطیلات عید قربان کمک می‌کند. با وجود این، آن‌ها احتمال صعود به کریدور بالاتر تا پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری را برای دلار پایین می‌دانند.

با وجود تعطیلی روز دوشنبه ۲۸ خرداد به مناسبت عید قربان و بازار تعطیل کشور‌های همسایه، در هفته جاری می‌توان بازار آرامی برای ارز پیش‌بینی کرد. با وجود این، کارشناسان اقتصادی معتقدند هرچه به انتخابات نزدیک‌تر شویم تاثیرگذاری برخی تفکرات بر قیمت دلار پررنگ‌تر خواهد شد.

ارز‌های مهم نزولی شدند

گفتنی است قیمت درهم روز شنبه روی رقم ۱۶ هزار و ۹۰ تومانی ایستاد. تتر با کاهش ۱۵۰ تومانی در سطح ۵۹ هزار و ۱۵۰ تومانی قرار گرفت.

پوند انگلیس با قیمت ۷۵ هزار و ۶۹۰ تومانی معامله شد و یورو نیز روی رقم ۶۳ هزار و ۲۵۰ تومانی به کار خود پایان داد و کاهش ۴۰۰ تومانی داشت.

گفتنی است اسکناس دلار روز شنبه با رقم ۴۵ هزار و ۶۷۹ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۲ هزار و ۶۵۰ تومانی عرضه شد و هر یک از این ارز‌ها بیش از ۵۰ تومان گران شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها