تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

میزان: سه نفر از اعضای منافقین در فرانسه بازداشت شدند

میزان، رسانه قوه قضائیه، به نقل از لاپاریزین اعلام کرد که پلیس فرانسه پس از بازرسی و تفتیش مقر منافقین در پاریس و کشف مقادیری سلاح در این مکان، سه نفر از آن‌ها را دستگیر کرد.

کد خبر: ۱۶۷۰۶۹
۱۸:۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

میزان: سه نفر از اعضای منافقین در فرانسه بازداشت شدند

دیدارنیوز: پلیس فرانسه پس از بازرسی و تفتیش مقر منافقین در پاریس و کشف مقادیری سلاح در این مکان، سه نفر از آن‌ها را دستگیر کرد.

به نقل از رسانه قوه قضائیه، در جریان حمله روز گذشته پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین در پاریس، ۳ نفر از اعضای این گروهک بازداشت شده‌اند.

به گزارش لاپاریزین، به گفته منابع محلی، در تفتیش پلیس فرانسه از این مقر، مقادیری سلاح نیز به دست آمده که بیانگر ادامه فعالیت‌های تروریستی و جنایت‌کارانه این گروهک است.

براساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، مقر مورد تفتیش در سن اوئن لوآمون، محل فعالیت مرکز تلویزیونی این گروهک تروریستی است؛ رسانه‌های فرانسوی دلیل اقدام پلیس این کشور علیه مقر گروهک تروریستی منافقین را بررسی فعالیت‌هایی اعلام کردند که در مقر یادشده انجام می‌شود.

۵۱ نفر در جریان این تفتیش مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت سه نفر دستگیر و بازداشت شدند؛ سه بازداشتی منافقین از حضور در خاک فرانسه منع شده بودند.

به گزارش لاپاریزین، تحقیقات پلیس در این باره همچنان ادامه دارد.

رسانه فرانسوی TFI ۱، عصر چهارشنبه اعلام کرد که مقر گروهک تروریستی منافقین، مورد مداخله پلیس قرار گرفت.

یک منبع نزدیک به تحقیقات اعلام کرد: پلیس، ژاندارمری و سازمان مبارزه با کلاهبرداری ظهر چهارشنبه در محوطه سازمان مجاهدین خلق عملیات تفتیش انجام دادند.

پیش از این، پلیس آلبانی نیز در خرداد ماه سال گذشته به به مقر اشرف ۳ در پایتخت این کشور حمله و ۷۰ نفر از منافقین را بازداشت کرده بود.

واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به اقدام پلیس فرانسه علیه منافقین

کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به اقدام پلیس فرانسه علیه مقر گروهک تروریستی منافقین در این کشور واکنش نشان داد.

وی نوشت: از حمله پلیس فرانسه به مقر اصلی گروهک تروریستی منافقین، بازرسی کامل مقر، بازداشت سه نفر از اعضای گروهک و پلمپ این مقر، استقبال می‌کنیم؛ این عملیات به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد؛ هیچ مکان امنی برای تروریست‌ها باقی نخواهیم گذاشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد