تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد

استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است

جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد که استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است.

کد خبر: ۱۶۶۹۵۴
۰۸:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

ممنوعیت استفاده از جوش‌شیرین در نانوایی‌ها

دیدارنیوز: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود.

جعفر جندقی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهار کرد: میزان نمک خمیر و استفاده‌نکردن از جوش‌شیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.

وی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرد، گفت: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند به دستگاه شوری‌سنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند علاوه بر دستگاه شوری‌سنج به دستگاه "pH meter" «پی‌اچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص می‌شود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاه‌های در اختیار بازرسان غربالگری انجام می‌شود و موارد مشکوک به آزمایشگاه‌های مواد غذایی ارسال می‌شود.

جندقی با بیان اینکه استفاده از جوش‌شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانوایی‌ها تخلف کنند و از جوش شیرین به‌جای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد می‌شود. برخورد براساس چک‌لیست‌ها با متخلفان انجام می‌شود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر