تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اینکه نتیجه احراز صلاحیت‌ها پیش‌بینی‌پذیر نبود نشان از جدیت در بررسی‌ها است

طحان‌ نظیف: شاید فردی برای وزارت و مجلس مناسب باشد، اما ریاست جمهوری نه

هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: ممکن است فردی برای مسئولیت در بخش‌های دیگر از جمله وزارت و نمایندگی مجلس و ... گزینه مناسبی باشد، اما ممکن است از شرایط ریاست جمهوری برخوردار نباشد.

کد خبر: ۱۶۶۹۰۸
۱۰:۱۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳

طحان‌ نظیف

دیدارنیوز: سخنگوی شورای نگهبان گفت: اینکه نتیجه احراز صلاحیت‌ها پیش‌بینی پذیر نبود معنایش این است که با جدیت سوابق همه داوطلبان بررسی و بحث‌ها به‌صورت جدی صورت گرفته است.

هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگویی درباره نحوه بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری گفت: پرونده هر ۸۰ نفر ثبت‌نام کننده و تمام سوابق این افراد مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برخی پرونده‌ها روشن هستند و می‌شود به سرعت درباره آن‌ها تصمیم‌گیری کرد، گفت: در مقابل، اما برخی پرونده‌ها برای بررسی به زمان بیشتری نیاز دارند. به طوری که در جلسات بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری اخیر برخی از پرونده‌ها بیش از یک بار بررسی شدند.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: پس از بررسی پرونده‌ها در نهایت رأی‌گیری صورت می‌گیرد، این رأی‌گیری طبق رویه شورا کاملا مخفی است.

طحان‌نظیف در تشریح جزئیات این رأی‌گیری گفت: کاغذ‌های متحدالشکل به همراه اسم و عکس نامزد و عبارات احراز یا عدم احراز در اختیار اعضای شورا قرار می‌گیرد و فرد گزینه احراز یا عدم احراز را انتخاب می‌کند.

وی با بیان اینکه داوطلبی که صلاحیتش برای ریاست جمهوری احراز می‌شود باید حداقل ۷ رای احراز به دست بیاورد، گفت: اینکه فردی برای ریاست جمهوری احراز نشد لزوما به معنای اینکه مشکلی داشته باشد نیست، در انتخابات ریاست جمهوری با موضوع رد صلاحیت مواجه نیستیم با دو عنوان احراز و عدم احراز مواجه هستیم؛ علت آن هم این است که شرایطی که برای ریاست جمهوری در نظر گرفته شده بسیار بالاست. ممکن است فردی برای مسئولیت در بخش‌های دیگر از جمله وزارت و نمایندگی مجلس و ... گزینه مناسبی باشد، اما ممکن است از شرایط ریاست جمهوری برخوردار نباشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: اینکه نتیجه احراز صلاحیت‌ها پیش‌بینی‌پذیر نبود معنایش این است که با جدیت سوابق همه داوطلبان بررسی و بحث‌ها به‌صورت جدی صورت گرفته است. در نهایت نیز رأی‌گیری انجام شده است؛ لذا این موضوع نشان از جدیت در بررسی‌ها است.

طحان‌نظیف با اشاره به این نکته که تغییر برخی روند‌ها در انتخابات نیازمند قانون‌گذاری است، گفت: شورا به چارچوب‌های قانونی محدود است، در برخی موضوعات نیازمند قانون‌گذاری هستیم و شورای نگهبان قادر به قانون‌گذاری نیست.

وی گفت: کار شورای سه‌نفره سران قوا هماهنگی و تسهیل‌گری در امر انتخابات است. ساختار‌های کشور در امر اجرا و نظارت بر انتخابات در حال انجام اقدامات خود هستند مثلاً زمان و نحوه اجرای انتخابات ریاست جمهوری از سوی وزارت کشور پیشنهاد شد و شورای نگهبان آن‌ها را تایید کرد. در این زمینه مصوبه‌ای در جلسه سران قوا وجود نداشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۲
0
0
آخه ......! زاکانی و قاضی زاده، فی نفسه هم لیاقت لای جرز را هم ندارند اما با این وجود و با وجود دهن کجی دور گذشته به ساحت ملت عزیز و حاکمیت و شورای نگهبان .....، در قالب کاندیدای پوششی برای کس دیگری آمدند و بعد از مناظرات به نفع ایشان کنار کشیدند را دوباره با ..... تام و تمام تایید صلاحیت کردید و به ریش مردم خندید! اسمش را می گذاری همت و دقت ..... شورای نگهبان حاکمیت برای صیانت از حق و حقوق ملت و قانون!!!
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها