تیتر امروز

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند
گزارش خبرنگار دیدار از گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌

مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند

در پی تعطیلی خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران، گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌ با عنوان «ایران، خانه...

سرویس مدرسه برای این دانش‌آموزان «رایگان» است

حجت الله الماسی،، رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور اعلام کرد که رایگان بودن سرویس مدارس، فقط مشمول دانش‌آموزان در حال تحصیل در مدارس استثنایی می‌شود،

کد خبر: ۱۶۶۸۹۶
۰۸:۴۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳

سرویس مدرسه برای این دانش‌آموزان «رایگان» است

دیدارنیوز: رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه رایگان بودن سرویس مدارس فقط مشمول دانش‌آموزان در حال تحصیل در مدارس استثنایی می‌شود، گفت: دانش‌آموزان دارای معلولیتی که در مدارس عادی تحصیل می‌کنند از قانون مدارس عادی بهره‌مند و لذا مشمول استفاده از هزینه سرویس رایگان نمی‌شوند.

حجت الله الماسی، با بیان اینکه هزینه سرویس مدارس استثنایی براساس قانون برنامه هفتم برعهده دولت و شهرداری است گفت: هزینه سرویس برای همه مدارس استثنایی در تمام کشور رایگان است و پولی از والدین گرفته نمی‌شود.

وی با بیان اینکه هر مقداری که سازمان برنامه و بودجه تامین کند، سازمان استثنایی بابت سرویس مدارس پرداخت می‌کند افزود: مابقی هزینه نیز توسط شهرداریها، بر اساس برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۳ پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور درباره هزینه سرویس دانش‌آموزان دارای معلولیتی که در مدارس عادی مشغول تحصیل هستند گفت: دانش‌آموزی که از نظر جسمی حرکتی شرایطش به گونه‌ای باشد که باید در مدارس استثنایی درس بخواند، از سرویس رایگان بهره مند می‌شود، اما اگر شرایطش به گونه‌ای باشد که در مدارس عادی مشغول تحصیل باشد، مشمول مقررات مدارس عادی می‌شود و شرط بهره‌مندی از سرویس رایگان، فقط مدارس استثنایی را پوشش می‌دهد.

وی در ادامه درباره مناسب‌سازی مدارس استثنایی اظهار کرد: با همکاری سازمان نوسازی، مناسب‌سازی مدارس جدید از لحاظ فیزیکی انجام و مدارس قبلی نیز مرحله به مرحله انجام می‌شود، تفاهم‌نامه‌ای در دست اجراست که هنوز نهایی نشده و در صورت نهایی شدن اعلام می‌شودکه چه تعداد مدرسه از لحاظ فیزیکی در دست مناسب‌سازی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور