تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پیمان جبلی مطرح کرد

ظرفیت‌های رسانه ملی در اختیار نامزدهاست

پیمان جبلی، رئیس صداوسیمای جمهوری اسلامی گفت: ظرفیت‌های رسانه ملی در اختیار نامزدهاست و امید داریم برگ زرین دیگری در تاریخ شکوهمند انقلاب ورق بخورد و ما در آن سهیم باشیم.

کد خبر: ۱۶۶۸۸۸
۲۰:۰۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

زیرساخت‌های لازم برای اجرای برنامه‌های انتخاباتی نهایی و آماده بهره‌برداری است

دیدارنیوز: رئیس رسانه ملی ضمن اعلام اینکه زیرساخت‌های لازم برای اجرای برنامه‌ها ازجمله مناظره‌ها نهایی و آماده بهره‌برداری است، یکی از انتظارات به‌حق مردم را ارائه دیدگاه نامزد‌ها در فضای سالم رقابتی دانست و تأکید کرد که هرگونه تخطی از اخلاق انتخاباتی می‌تواند شیرینی حضور و شور انتخاباتی را به تلخی بدل کند.

به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی در آیین قرعه‌کشی برنامه‌های تبلیغاتی رادیویی و تلویزیونی نامزد‌های ریاست‌جمهوری که شب گذشته برگزار شد بااشاره به حماسه حضور مردم در بدرقه باشکوه رئیس‌جمهور شهید و یاران ایشان که از قاب تلویزیون به تصویر کشیده شد و طلیعه‌ای بر حماسه جمهور در انتخابات پیش رو شد گفت: پوشش نقاط عطف تاریخی ازجمله عملیات طوفان الأقصی و عملیات وعده صادق و رویداد‌های مهمی، چون انتخابات مجلس شورای اسلامی را پشت سر گذاشته‌ایم.

وی افزود: پوشش رویداد‌های فوق همه براساس راهبرد‌های تحولی رسانه ملی انجام شده که مبتنی بر دو سرفصل اساسی هویت‌محوری و عدالت‌گستری است. ازجمله مصادیق هویت درخشان ملت ما، جمهور و مردم سالاری دینی جمهور است که رقم‌زننده نظام مردم‌سالاری دینی است. این هویت در کنار ویژگی مردم‌سالاری دینی در انتخابات آتی به‌خوبی نمایان خواهد شد.

جبلی یکی از انتظارات به‌حق مردم را ارائه دیدگاه نامزد‌ها در فضای سالم رقابتی دانست و تأکید کرد که هرگونه تخطی از اخلاق انتخاباتی می‌تواند شیرینی حضور و شور انتخاباتی را به تلخی بدل کند.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های لازم برای اجرای برنامه‌ها ازجمله مناظره‌ها نهایی و آماده بهره‌برداری است. ازجمله برنامه‌ها می‌توان به پنج مناظره، سه میزگرد، چهار مستند رادیویی و تلویزیونی، گفتگو‌های زو ۶ به دوربین با مردم، گفتگو‌های روبه دوربین با مردم استان‌های مختلف، برنامه صف اول، گفت‌وگوی ویژه خبری و برنامه بدون تعارف اشاره کرد. یک کانال ۲۴ ساعته در تلوبیون نیز برای نامزد‌ها اختصاص یافته است.

رئیس رسانه ملی در خاتمه ضمن قدردانی از همکاران و دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات گفت: از نامزد‌ها و ستاد‌های آن‌ها که ما را در برگزاری انتخابات سالم با اخلاق نیکو یاری می‌رسانند نیز تشکر می‌کنیم. ظرفیت‌های رسانه ملی در اختیار نامزدهاست و امید داریم برگ زرین دیگری در تاریخ شکوهمند انقلاب ورق بخورد و ما در آن سهیم باشیم.

در ادامه سیدمحمدتقی شاهچراغی، رئیس ستاد انتخابات کشور نیز از زحمات و تلاش ارزشمند سازمان صداوسیما در انتخابات مجلس شورای اسلامی و اکنون انتخابات ریاست جمهوری قدردانی کرد و ضمن مروری بر قوانین مرتبط با انتخابات پیش رو و روند نظارت بر آن گفت: نامزد‌ها از چهره‌های شناخته شده و همراه نظام اند. امید است همراه همدیگر ودر کنار همدیگر مسیر را به گونه‌ای رقم بزنیم که حداکثر مشارکت در فضایی سالم را شاهد باشیم و همه کمک کنیم تا انتخابات به نحو شایسته برگزار شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها