تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
پس از ردصلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد

انتقاد علی لاریجانی از شورای نگهبان

علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس شورای اسلامی پس از ردصلاحیتش توسط شورای نگهبان در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای نگهبان علی رغم نظرات مثبت نهاد‌های مسئول و حکم قوه قضاییه، در رد برخی دعاوی گذشته آن شورا، با سازوکاری غیرشفاف مانع در مسیر چنین همراهی بوجود آورد.

کد خبر: ۱۶۶۸۵۴
۱۴:۵۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

واکنش لالریجانی به ردصلاحیتش؛

دیدارنیوز: علی لاریجانی یک روز پس از اعلام کاندیدهای تاییدصلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری و عدم تایید صلاحیت او توسط شورای نگهبان، بیانیه‌ای منتشر کرد.

علی لاریجانی اعلام کرد که شورای نگهبان علی‌رغم نظرات مثبت نهاد‌های مسئول و حکم قوه قضاییه در رد برخی دعاوی گذشته آن شورا، با ساز و کاری غیر شفاف، مانع در مسیر چنین همراهی بوجود آورد.

بیانیه‌ علی لاریجانی خطاب به ملت ایران به این شرح است:

«ازلاریجانی

به ملت شریف ایران

بنام خدا

ملت بزرگوار ایران، خدای را سپاس می‌گویم که هم سخنی افزون‌تر با شما مردم شریف و صمیمی را برای اینجانب فراهم کردد. این موهبت الهی را قدر می‌نهم و انشالله بر استمرار آن کوشا خواهم بود.

آنچه باعث شد به عرصه انتخابات بیایم شرایط خطیر بویژه در قلمرو شرایط سخت اقتصادی بود و موقعیت حساس بین المللی بخصوص فشار تحریم‌های ظالمانه بر معیشت مردم عزیز بود؛ و امیدوار بودم که با یاری شما بتوانیم موانع را مرتفع و مسیر توسعه ملی ایران را فراهم کنم.

اما شورای نگهبان علی رغم نظرات مثبت نهاد‌های مسئول و حکم قوه قضاییه، در رد برخی دعاوی گذشته آن شورا، با سازوکاری غیرشفاف مانع در مسیر چنین همراهی بوجود آورد.

البته به فضل الهی حرکت ما در مسیر خدمتگزاری به مردم و حل مشکلات ملت متوقف نخواهد شد.

لازم می‌دانم در این مجال از آیات عظام و اساتید و نخبگان و همه عزیزان از اقشار ملت عزیز که به اشکال گوناگون در این ایام اظهار محبت و بذل راهنمایی و همکاری کرده اند تشکر می‌کنم و از صمیم قلب برای آنان از خداوند متعال آرزوی توفیق کنم.

خدمتگزار شما

علی لاریجانی»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد