تیتر امروز

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند
گزارش خبرنگار دیدار از گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌

مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند

در پی تعطیلی خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران، گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌ با عنوان «ایران، خانه...
بازار سرمایه حال و روز خوشی ندارد

بورس ۱۸ هزار واحد ریخت

در پایان معاملات امروز (شنبه ۱۹ خرداد) شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۱۸ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۶۳ هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی ۳۶۰۰ واحدی به ارتفاع ۶۷۵ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۶۶۷۴۲
۱۳:۳۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳

بورس ۱۸ هزار واحد ریخت

دیدارنیوز: بازار سرمایه در اولین روز کاری هفته نیز همانند روز‌های گذشته با فشار عرضه مواجه بود و روند خروج پول از بازار همچنان ادامه دارد.

بازار سهام اولین روز کاری هفته اگرچه محدودیت دامنه‌ی نوسان‌ها ادامه داشت، اما در اکثر سهام فشار عرضه مشاهده می‌شد. این در حالی است که بررسی معاملات روز‌های گذشته نیز نشان می‌دهد خروج پول‌های سنگینی از بازار در حال وقوع است؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۱۸ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۶۳ هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی ۳۶۰۰ واحدی به ارتفاع ۶۷۵ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «هرمز» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «وتجارت» و «وبملت» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «شفام»، «خاور» و «فزر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۲ هزار میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۷۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز ۴۸ نماد در محدوده مثبت و ۳۹۰ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۹۵ نماد در محدوده مثبت و ۲۴۴ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور