تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

بارش پراکنده باران و وزش باد شدید

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده باران طی روز‌های آینده در برخی استان‌ها و وزش باد شدید در نوار شرقی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۶۶۶۹۷
۰۹:۲۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

بارش پراکنده باران و وزش باد شدید

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش پراکنده باران طی روز‌های آینده در برخی استان‌ها خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی استان‌های مختلف کشور، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (۱۸ خردادماه) در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس بارش پراکنده و در استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. شنبه (۱۹ خردادماه) بارش در شمال غرب، برخی مناطق غرب، شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: یکشنبه (۲۰ خردادماه) رگبار و رعد و برق در شمال غرب و بارش پراکنده در کردستان، همدان، مرکزی و زنجان رخ خواهد داد. دوشنبه (۲۱ خردادماه) در غرب، شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و برخی مناطق استان‌های قزوین و البرز بارش پراکنده خواهیم داشت. سه‌شنبه (۲۲ خردادماه) در اردبیل رگبار باران و در همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، شرق لرستان، غرب اصفهان، گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات البرز و زاگرس بارش پراکنده ادامه خواهد داشت.

به گفته رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور (به ویژه منطقه زابل) وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد باعث خیزش گردوخاک خواهد شد. همچنین طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت جوی پایتخت طی دو روز آینده، اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۹ خرداد)، صاف تا کمی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد و برای روز یکشنبه (۲۰ خرداد) صاف تا کمی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه دمای ۷ و ۸ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۷ و ۴۸ درجه سانتیگراد، خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر