تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عملکرد ایران هیچ اشکال فنی ندارد

سلیمی: قطعنامه با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات ایران بود

علیرضا سلیمی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس در واکنش به تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام گفت: این قطعنامه سیاسی بوده و تحت فشار آمریکا و اسرائیل با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات ایران صادر شده است.

کد خبر: ۱۶۶۶۶۸
۱۶:۲۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

سلیمی: قطعنامه شورای حکام سیاسی است

دیدارنیوز: سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: شورای حکام بداند اگر تصور می‌کند با این شعبده‌بازی‌ها می‌تواند بر انتخابات داخل کشور تاثیرگذار باشد یا امتیاز اضافه‌ای از ما بگیرند، تصور اشتباهی کرده است.

علیرضا سلیمی در گفتگو با رسانه خانه ملت درباره تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام، گفت: این قطعنامه سیاسی بوده و تحت فشار آمریکا و اسرائیل با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات ایران صادر شده است، زیرا هیچ اشکال فنی در عملکرد ایران وجود ندارد، شورای حکام نشان داد که استقلال رای ندارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: توصیه ما به شورای حکام این است که از مسیری که دیگران برای این شورا طراحی کردند، خارج شود و اعتمادی که به این شورا زیر سوال رفته را بیش از این مخدوش نکند.

وی اضافه کرد: آن‌ها در حوزه انتخابات داخلی نیز به دنبال فشار از بیرون فشار مانند سال ۹۲ هستند؛ در سال ۹۲ کسانی با این ترفند روی کار آمدند که امتیازات رایگانی به اسم برجام به طرف غربی اعطا و هزینه‌های سنگینی به کشور تحمیل کردند، در واقع این قطعنامه را مانند یک نوع دوپینگ برای طیف غرب‌زده و غربگرا داخل کشور می‌دانند.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: شورای حکام بداند اگر تصور می‌کند با این شعبده‌بازی‌ها می‌تواند بر انتخابات داخل کشور تاثیرگذار باشد یا امتیاز اضافه‌ای از ما بگیرند، تصور اشتباهی کرده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها