تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
وزیر کشور مطرح کرد

رای الکترونیکی در انتظار پاسخ شورای نگهبان

احمد وحیدی، وزیر کشور درباره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اخذ رای الکترونیک در انتخابات منتظر نظر نهایی شورای نگهبان است.

کد خبر: ۱۶۶۶۴۶
۱۱:۲۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

اخذ رای الکترونیک در انتظار پاسخ شورای نگهبان

دیدارنیوز: وزیر کشور منتظر اعلام تایید صلاحیت‌ها شورای نگهبان هستیم تا تبلیغات کاندیدا‌ها آغاز شود. همچنین اخذ رأی الکترونیک در انتخابات ریاست جمهوری منتظر نظر نهایی شورای نگهبان است.

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از پروژه انتقال پساب به مجتمع پتروشیمی خراسان در ارتباط با انتخابات پیش رو در جمع خبرنگاران بیان کرد: منتظر اعلام تایید صلاحیت‌ها شورای نگهبان هستیم تا تبلیغات کاندیدا‌ها آغاز شود. همچنین اخذ رأی الکترونیک در انتخابات ریاست جمهوری منتظر نظر نهایی شورای نگهبان است.

وی افزود: احراز هویت‌های چهاردهمین دور از انتخابات ریاست جمهوری به صورت الکترونیکی انجام شد.

احمدی در ارتباط با پروژه انتقال پساب به مجتمع پتروشیمی خراسان گفت: این طرح جزء طرح‌های مهم و از مطالبات مردم بوده و خواص مختلفی دارد که براساس آن مقدار قابل توجهی از آب باکیفیت صرفه جویی می‌شود.

وی افزود: با اجرای این طرح پتروشیمی، آب پایدار خواهد داشت و دسترسی مردم به آب شرب باکیفیت بیشتر می‌شود.

احمدی تاکیدکرد: این پروژه مهمی است که در سفر اول آیت الله رئیسی به این استان مصوب و گام‌های خوبی برداشته شده و تا پایان خرداد طبق گزارش‌های داده شده تکمیل می‌شود. این پروژه یادگار مهمی از شهید آیت الله رئیسی است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی