تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
اتفاقات عجیب در اقتصاد ایران

آیفون ۱۳ دیگر ترخیص نمی‌شود!/ «بخشنامه‌ای پر از ابهام و تناقض»

گوشی‌های آیفون به دلیل امکانات و کیفیت خاص‌شان، محبوبیت زیادی بین کاربران ایرانی و جهانی دارند اما با این حال، در کشورمان موانع عجیب و زیادی بر سر راه واردات آن وجود دارد!

کد خبر: ۱۶۶۴۲۸
۱۱:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

آیفون ۱۳ دیگر ترخیص نمی‌شود!

دیدارنیوز: رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت: بر اساس اعلام گمرک ایران، آیفون ۱۳ دیگر ترخیص نمی‌شود و واردات تمام مدل‌های آیفون بسته شده است.

به تازگی گمرک بخشنامه‌ای در مورد سود بازرگانی تلفن همراه ابلاغ کرده است که بند پنجم آن که مربوط به برند اپل است حسابی سر و صدا کرده است. در این نامه آمده است که «واردات تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری Apple ممنوع اعلام شده و در صورت لغو ممنوعیت ورود توسط مراجع ذیصلاح، سود بازرگانی آن به میزان ۹۶ تعیین شده است.»

انتشار این نامه که در آن برای محصولات اپل در صورت رفع ممنوعیت، تعرفه تعیین شده بود، موجی از امیدواری نسبت به رفع ممنوعیت آیفون ایجاد کرد و حتی یک مقام صنفی اعلام کرد که احتمال آزادسازی واردات آیفون بسیار بالا است، اما تصمیم نهایی با کمیسیون اصل ۹۰ است؛ اما با این وجود خیلی زود ورق برگشت و این بخش از نامه که «واردات تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری Apple ممنوع اعلام شده» مورد توجه و پرسش قرار گرفت که با واکنش و تکذیب سازمان توسعه تجارت مواجه شد.

باقری زمردی، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در این‌باره گفت که واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ ممنوع است، اما مدل‌های قبلی آیفون ممنوعیت ورود به کشور ندارند. او همچنین اعلام کرده است که سود بازرگانی ۹۶ درصد مربوط به همه برند‌های آیفون است.

با وجود این که سازمان توسعه تجارت ممنوعیت واردات آیفون ۱۳ و ۱۲ را تکذیب کرده، اما گمرک طبق بخشنامه منتشرشده عمل و اعلام کرده که واردات انواع آیفون به کشور ممنوع است!

عبدالمهدی اسدی، رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در خصوص انتشار بخشنامه اخیر در مورد گوشی تلفن همراه آیفون گفت: بخشنامه‌ای که صادر شده پر از ابهام و تناقض است و مانند فیلم‌های برخی کارگردانانی است که پایانی باز دارند و فقط تمام فشار این داستان را روی گردن ما انداخته‌اند!

اسدی افزود: گمرک ایران اعلام کرده است که آیفون ۱۳ را هم ترخیص نمی‌کند و واردات تمام مدل‌های آیفون بسته شده است.

وی بیان کرد: آخرین صحبتی که با گمرک داشتیم روز چهارشنبه هفته گذشته بود که به ما اعلام کرده‌اند که از ۱۶ خرداد ماه اجازه واردات آیفون ۱۳ را هم نمی‌دهیم!

رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت: امروز با سازمان توسعه تجارت جلسه داریم تا درباره این موضوعات صحبت کنیم و تکلیف روشن شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد