تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
هواشناسی ایران

هشدار ناپایداری جوی در ۱۹ استان/ رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد

سازمان هواشناسی با صدور هشدار ناپایداری‌های جوی تا پنجشنبه از احتمال آب‌گرفتگی و سیلاب خبر داد و به مردم توصیه کرد در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها اتراق نکنند.

کد خبر: ۱۶۶۴۱۱
۰۸:۳۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

هشدار ناپایداری جوی در ۱۹ استان

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز یکشنبه، در برخی مناطق آذربایجان شرقی، اردبیل، دامنه‌ها و ارتفاعات گیلان و مازندران، گلستان، خراسان شمالی و فردا دوشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

روز سه‌شنبه در برخی مناطق آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین، مرکزی، قم، شمال اصفهان، دامنه و ارتفاعات مازندران، شمال سمنان، ارتفاعات استان‌های البرز، تهران و خراسان رضوی و روز چهارشنبه علاوه بر مناطق ذکر شده در برخی مناطق آذربایجان شرقی و جنوب سیستان و بلوچستان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق گردوخاک پیش‌بینی شده است.

پنجشنبه نیز در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، قزوین، همدان، مرکزی، اصفهان، یزد، البرز، تهران، شرق گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز مرکزی و جنوب شرق سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

طی ۵ روز آینده در شمال شرق، نوار شرقی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، جنوب غرب و مناطقی از مرکز کشور وزش باد شدید و در برخی مناطق احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا سه‌شنبه دریای خزر، خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی

زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۷

نوع مخاطره: رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۳: اردبیل، نیمه شرقی آذربایجان شرقی، دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۴: شمال خراسان شمالی و ارتفاعات مازندران.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۵: ارتفاعات و دامنه مازندران، شمال و غرب آذربایجان غربی، مرکزی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۶: مازندران، نیمه شمالی آذربایجان غربی، زنجان، غرب قم، مرکزی، همدان، شمال اصفهان، دامنه ارتفاعات تهران، البرز، قزوین و سمنان.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۷: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، اردبیل، شمال کرمانشاه، زنجان، قزوین، همدان، مازندران، مرکزی، قم، اصفهان و ارتفاعات استان‌های البرز، سمنان، تهران، کرمان و ارتفاعات و دامنه در گیلان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، وزش باد نسبتاً شدید، صاعقه، احتمال تگرگ، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت طبیعت‌گردی در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی بویژه در ساعات بعدازظهر، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

هشدار افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۷

نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در نواحی مستعد گرد و خاک

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۳: خوزستان، ایلام، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، سمنان، گلستان، اصفهان، قزوین، قم، شمال مرکزی، یزد، تهران، البرز و شمال شرق کرمان.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۴: خوزستان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، شمال و شرق اصفهان، یزد، شمال کرمان، مرکزی، قم، البرز و غرب تهران.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۵: شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، یزد، اصفهان و جنوب خوزستان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۶: شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی و جنوب سمنان، کرمانشاه، یزد و اصفهان.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۱۷: ایلام و غرب خوزستان.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم جابجایی با گلایدر و بالگرد، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول‌پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها، بسته نگه داشتن درب سالن‌های پرورش.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور