تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مسوول سازمان لیگ فوتبال ایران خبر داد

دو جام قهرمانی در ورزشگاه‌های آزادی و دستگردی/ اهدای جام بدون نورافشانی است

حجت اله بهمنی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: برای برگزاری مراسم اختتامیه و اهدای جام به تیم قهرمان در دو ورزشگاه آزادی و دستگردی آمادگی کامل داریم.

کد خبر: ۱۶۶۳۸۳
۱۲:۵۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳

دو جام قهرمانی در دو ورزشگاه آزادی و دستگردی

دیدارنیوز: مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: برای برگزاری مراسم اختتامیه و اهدای جام به تیم قهرمان در دو ورزشگاه آزادی و دستگردی آمادگی کامل داریم.

حجت اله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران اظهار داشت: برای برگزاری مطلوب مراسم اختتامیه بیست و سومین دوره لیگ برتر آمادگی کامل داریم و دو جام قهرمانی و دو سری مدال قهرمانی یکسان تهیه شده است همچنین دو سکوی یکسان قهرمانی در دو ورزشگاه آزادی و دستگردی ساخته شده که روی یکی لوگوی باشگاه استقلال و روی سکوی دیگر لوگوی باشگاه پرسپولیس قرار گرفته است. مسئولان ارشد فدراسیون و سازمان لیگ فوتبال نیز در هیچ کدام از دو ورزشگاه حاضر نخواهند شد و بعد از تعیین تیم قهرمان برای برگزاری مراسم اهدای جام در ورزشگاه تیم قهرمان حضور خواهند شد.

وی افزود: دو تیم اجرایی کامل در دو ورزشگاه مستقر خواهند شد تا مراسم اختتامیه به بهترین شکل ممکن برگزار شود البته با توجه به نزدیکی به ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد مراسم اهدای جام بدون نورافشانی و با انجام کاغذپاشی به رنگ تیم قهرمان انجام خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر