تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

قیمت جهانی طلا روی مدار صعودی

طلا در آستانه چهارمین ماه پیاپی افزایش قیمت قرارداد دارد. قیمت هر اونس طلا امروز (جمعه) با ۰.۰۱ درصد افزایش به ۲۳۴۳ دلار و ۲۶ سنت رسید.

کد خبر: ۱۶۶۳۴۴
۰۹:۱۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳

قیمت جهانی طلا روی مدار صعودی

دیدارنیوز: قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد افزایش به ۲۳۴۳ دلار و ۲۶ سنت رسید.

به نقل از رویترز، طلا در آستانه چهارمین ماه پیاپی افزایش قیمت قرارداد دارد. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات تورم آمریکا هستند تا سرنخ‌های بیشتری در مورد سیاست‌های پولی فدرال رزرو و کاهش نرخ بهره در سال جاری میلادی به دست آورند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد افزایش به ۲۳۴۳ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۱۱ درصدی به ۲۳۶۳ دلار و ۸۰ سنت رسیده است.

تحلیلگران دلیل افزایش قیمت ماهانه طلا را خرید بانک‌های مرکزی و تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌دانند.

بازار در حال حاضر منتظر انتشار شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در آمریکاست که شاخص مورد علاقه فدرال رزرو برای تعیین نرخ بهره است.

کاهش تورم در آمریکا باعث آسان شدن فوری سیاست‌های پولی می‌شود، اما بیشتر تخمین می‌زنند روند افزایش تورم در این کشور ادامه داشته باشد.

برخی تحلیلگران عقیده دارند بالا رفتن شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در آمریکا به ضرر طلا خواهد بود، اما احتمالاً سطح قیمت آن را در محدوده ۲۳۰۰ دلار نگه می‌دارد.

اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز پنجشنبه نشان داد اقتصاد این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی آهسته‌تر از حد انتظار رشد داشته است.

از طرف دیگر، تاجران پس از اظهارات مقامات فدرال رزرو در مورد ادامه سیاست‌های سختگیرانه پولی تا رسیدن تورم به هدف ۲ درصد بانک مرکزی، احتمال کاهش نرخ بهره در سال جاری میلادی را پایین آورده‌اند.

درست است که همواره از طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان تورم بالا یاد می‌شود، اما افزایش نرخ بهره هزینه نگهداری این فلز گرانبها به عنوان یک سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را کاهش می‌دهد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۳۶ درصد کاهش به ۳۱ دلار و ۱۱ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۳۷ درصدی ۱۰۲۵ دلار و ۵۳ سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی