تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس جمهور ارزش‌ها را فدای رأی‌ها نکرد

سردار رادان: رسیدگی به حجاب مطالبه مردمی بود

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی در جمع فرماندهان، روسا و مدیران فراجا در قم گفت: رسیدگی به وضعیت حجاب و پوشش مطالبه مردمی بود.

کد خبر: ۱۶۶۲۴۲
۱۰:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

سردار رادان: رسیدگی به حجاب مطالبه مردمی بود

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی با قدردانی از مردم برای حمایت فراجا در اجرای طرح نور گفت: رسیدگی به وضعیت حجاب و پوشش مطالبه مردمی بود که فراجا سعی کرد با مشارکت و در فضایِ تعامل و همکاری پلیس و مردم این طرح را اجرا کند.

سردار احمدرضا رادان در جمع فرماندهان، روسا و مدیران فراجا در قم ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهانش، وی را معیاری برای خدمت و اطاعت از، ولی امر برشمرد.

وی رئیس جمهور شهید را عامل به عقل تکلیف گرا توصیف کرد و گفت: رئیس جمهور ارزش‌ها را فدای رأی‌ها نکرد.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به موضوع تأمین امنیت انتخابات ریاست جمهوری پیش رو پرداخت و آن را از مهمترین مأموریت‌های فراجا عنوان کرد.

سردار رادان سپس به اولویت‌های فراجا در سال پیش رو پرداخت و اظهار داشت: از جمله مهمترین اولویت‌های فراجا رسیدگی بیش از پیش به معیشت کارکنان است.

وی هوشمندسازی، پایش الکترونیکی سارقان، ساماندهی معتادان متجاهر را از دیگر ماموریت‌های پلیس دانست و در خصوص طرح نور بیان داشت: حجاب و عفاف دریچه دشمن به سوی یک جنگ تمام عیار فرهنگی است که تغییر فرهنگ و استحاله آن آرام آرام پیش می‌رود و نباید غفلت کنیم و روزی به خود آییم و ببینیم که ارزش‌های دینی از بین رفته است.

فرمانده کل انتظامی در ادامه از مردم که فراجا را در اجرای طرح نور حمایت کردند، تشکر کرد و گفت: رسیدگی به وضعیت حجاب و پوشش مطالبه مردمی بود که فراجا سعی کرد با مشارکت و در فضایِ تعامل و همکاری پلیس و مردم این طرح را اجرا کند.

وی در پایان همه فرماندهان را به انضباط بیش از پیش در اجرا و انجام عملیات‌ها و ماموریت‌ها و تاکید بر امر آموزش و ارتقاء دانش انتظامی کارکنان و تربیت و توانمندسازی مدیران جوان دعوت و برای آن‌ها موفقیت در انجام ماموریت‌ها را آرزو کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها