تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آخرین وضعیت «تتلو»؛ آزاد می‌شود؟

الهام رحیمی‌فر، وکیل امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو در پاسخ به اینکه آیا امکان دارد این خواننده در روز‌های آتی از زندان با قید وثیقه آزاد شود، گفت: متاسفانه علیرغم پیگیری‌های ما از قضات دستگاه قضائی هنوز موافقتی با آزادی او به قید وثیقه یا با سایر تمهیدات دیگر صورت نگرفته است.

کد خبر: ۱۶۶۲۲۴
۰۸:۳۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

آخرین وضعیت «تتلو»؛ آزاد می‌شود؟

دیدارنیوز: وکیل امیرحسین مقصودلو گفت: موکلم به برخی از احکام صادره از سوی دادگاه اعتراض داشته و به برخی دیگر هم تمکین کرده است.

الهام رحیمی فر، وکیل امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا امکان دارد موکل شما در روز‌های آتی از زندان با قید وثیقه آزاد شود گفت: متأسفانه علیرغم پیگیری‌های ما از قضات دستگاه قضائی هنوز موافقتی با آزادی او به قید وثیقه یا با سایر تمهیدات دیگر صورت نگرفته است، هرچند که ما همچنان برای استفاده متهم از این شرایط تلاش خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که در روز‌های اخیر در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر مناسب نبودن حال متهم مطرح شده آیا این خبر مورد تأیید است یا خیر گفت: این موضوع صحت ندارد.

رحیمی فر گفت: در همین رابطه یکی از همکاران ما امروز به دیدار ایشان رفت و مشاهده کرد که وضعیت مقصودلو مناسب است و او مشکل جسمی ندارد؛ و از هموطنان می‌خواهیم به این شایعات توجهی نداشته باشند و صرفاً اخبار منتشره از سوی وکلا و قوه‌ی قضائیه را تأیید می‌کنیم.

وکیل مقصودلو در پاسخ به این سوال که پیش از این و در مسیر رسیدگی به پرونده بسیاری از متهمان شاهد شانتاژ‌های خبری از سوی خانواده متهمان بوده ایم، اما در این پرونده به خصوص چنین رفتاری مشاهده نشده است دلیل این امر چه بوده است گفت: علیرغم وجود فشار‌ها مدیریت و همکاری خوبی در این پرونده از سوی خانواده خصوصاً مادر ایشان صورت گرفت و ایشان با وکلای متهم همراهی کاملی داشتند که لازم می‌دانم از صبوری مادرانه و همکاری ایشان مراتب تشکر خویش را اعلام می‌کنم.

وکیل تتلو گفت: پرونده‌های اینچنینی باید همراه با مدیریت صحیحی باشد چرا که بخشی از کار مدیریت صحیح پرونده است. من به مادر ایشان نکاتی را گفتم و ایشان هم صبوری مادرانه‌ای داشتند هرچند که فشار‌هایی روی ایشان بود.

وی افزود: خود من هم به عنوان وکیل متهم تا زمانی که پرونده از سوی قوه قضائیه اطلاع رسانی نشد از انجام مصاحبه خودداری کردم. دلیل این موضوع هم این بود که معتقدم گمانه زنی‌های رسانه‌ها بعضاً باعث بروز مشکلاتی در رسیدگی پرونده‌ها می‌شود درحالیکه در فضای آرام امکان اتخاذ تصمیمات بهتر، وجود دارد.

رحیمی فر در پاسخ به سوال دیگری درخصوص اعتراض یا عدم اعتراض به حکم صادر شده نیز گفت: ایشان حق اعتراض و حق تمکین به رأی را داشتند و از هر دو حق خود در این پرونده استفاده کردند.

وی ادامه داد: در خصوص بخشی از آرا متهم به رأی صادر شده از سوی دادگاه تمکین کرده است و به دستگاه قضائی اعتماد کرده است و تسلیم رأی شده است.

وکیل تتلو گفت: البته درباره برخی از آرا که قضات اشد مجازات را در نظر گرفته بودند با مشورت صورت گرفته تصمیم به اعتراض گرفتیم.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها