تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

گوترش: میلیون‌ها نفر در سودان و غزه در خطر مرگ قرار دارند

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل گفت: میلیون‌ها نفر در سودان و نوار غزه نه تنها بر اثر گلوله‌ها و بمب‌ها، بلکه در اثر جراحات، بیماری‌ها و حملات بی‌سابقه به مراکز درمانی در معرض خطر مرگ قرار دارند.

کد خبر: ۱۶۶۲۱۵
۱۹:۰۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳

گوترش: فلسطینی‌ها با مرگ و بیماری روبرو هستند

دیدارنیوز: دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد مردم فلسطین در نوار غزه نه فقط بر اثر حملات نظامی بلکه بر اثر بیماری‌های ناشی از حمله به مراکز درمانی در خطر مرگ قرار دارند.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز سه شنبه در پیامی ویدئویی در جریان شرکت در مراسم هفتاد و هفتمین نشست انجمن جهانی بهداشت گفت: جهان ما دچار مشکل است، از هرج و مرج اقلیمی گرفته تا افزایش فقر و نابرابری و افزایش درگیری‌ها، و زمانی که بحران‌ها شعله ور می‌شوند، سلامتی به خطر می‌افتد.

به نقل از خبرگزاری «سبا» یمن، گوترش افزود میلیون‌ها نفر در سودان و نوار غزه نه تنها بر اثر گلوله‌ها و بمب‌ها، بلکه در اثر جراحات، بیماری‌ها و حملات بی‌سابقه به مراکز درمانی در معرض خطر مرگ قرار دارند.

وی تاکید کرد بیش از ۲۰ میلیون کودک در سراسر جهان هستند که واکسیناسیون معمولی دریافت نمی‌کنند.

دبیرکل سازمان ملل، انجمن جهانی بهداشت را نهادی تصمیم‌گیرنده در سازمان بهداشت جهانی توصیف کرد و جود این نهاد را در بحبوحه بحران‌های جاری در سراسر جهان، حیاتی دانست.

وی خاطرنشان کرد انجمن جهانی بهداشت فرصتی برای مقابله با بسیاری از چالش‌های بهداشت جهانی، بهره‌مندی از ساختار بین‌المللی و ایجاد سیستم‌هایی است که برای مقابله با بحران‌های آینده نیاز است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها