تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
رافای افت‌کرده، در ابتدای رولان گاروس به زورف قدرتمند رسید

شمارش معکوس برای نبرد بزرگ

در روز دوم مسابقات تنیس آزاد رولان گاروس در پاریس (دومین گرند اسلم فصل) رافائل نادال، که روزهای پایانی دوران حرفه‌ای خود را سپری می‌کند و نشانی از آن ماتادور جنگجو ندارد، قرعه‌ای سخت در همان بازی اول دارد.

کد خبر: ۱۶۶۱۲۵
۱۲:۲۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳

شمارش معکوس برای نبرد بزرگ

دیدارنیوز: امروز (دوشنبه) نگاه‌ها همه به استادیوم فیلیپ شاتریه در پاریس دوخته شده است، جایی‌که میزبان نبرد حساس و هیجان‌انگیز رافائل نادال پرافتخارترین بازیکن تاریخ رولان گاروس و الکساندر زورف خواهد بود.

به نقل از تنیس‌فا، این دیدار تکرار نیمه‌نهایی دو سال پیش همین مسابقات است که با مصدومیت دلخراش زورف آلمانی نیمه‌کاره ماند و حالا همه منتظر هستند تا تکرار آن تقابل را این بار در مرحله اول بازی‌ها به تماشا بنشینند.

با سقوط نادال در رده‌بندی احتمال رویارویی او با هر حریفی در مرحله اول وجود داشت، اما تقابل با یکی از آماده‌ترین بازیکنان حال حاضر تنیس جهان شوک بزرگی به مسابقات و هواداران بود.

زورف آلمانی بعد از قهرمانی در رم امروز با اعتماد به نفسی مضاعف پا به میدان خواهد گذاشت و تردیدی نیست که انگیزه بالایی دارد تا خاطره تلخ دو سال پیش را با یک پیروزی شیرین به دست فراموشی بسپارد.

از آن سو نادال هم که احتمالا آخرین حضورش را در رولان گاروس تجربه می‌کند با کوهی از انگیزه وارد میدان می‌شود و به گفته مربی‌اش تا پای جان برای پیروزی خواهد جنگید.

فیلیپ شاتریه با هر استادیوم دیگری برای نادال متفاوت است. اینجا قلمروی پادشاه خاک است و انگار نیرویی جادویی از او در این مکان مقدس محافظت می‌کند. نادال در ۸۰ مسابقه اخیرش در فیلیپ شاتریه به جز جوکوویچ، در مقابل هیچ بازیکن دیگری سر خم نکرده است؛ ۸۰ پیروزی - بدون شکست. یک رکورد محیرالعقول و تکرارنشدنی!

دیدار نادال و زورف بازی سوم استادیوم فیلیپ شاتریه است که باید از حدود ساعت ۱۶:۱۵ منتظر آن باشیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت