تیتر امروز

ونس: با ترامپ بر سر جنگ ایران اختلاف نظر دارم/ انفجار‌های کنترل‌شده در جنوب اصفهان و بهارستان/ حمله به ۲ کشتی در تنگه هرمز و نزدیکی سواحل عربستان
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌ونودودوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

ونس: با ترامپ بر سر جنگ ایران اختلاف نظر دارم/ انفجار‌های کنترل‌شده در جنوب اصفهان و بهارستان/ حمله به ۲ کشتی در تنگه هرمز و نزدیکی سواحل عربستان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
از فرسایش اصلاحات تا ضرورت نجات ایران از فروپاشی
ایران بر سر دوراهی تاریخ؛ پیش از آنکه راه اصلاح بسته و راه خشونت گشوده شود!

از فرسایش اصلاحات تا ضرورت نجات ایران از فروپاشی

علی هاشمی، مدرس دانشگاه در یادداشتی به وضعیت اصلاحات در کشور اشاره کرد و نوشت: ایران به لحظه‌ای از صداقت سیاسی نیاز دارد؛ لحظه‌ای که در آن همه نیروها، پیش از آنکه هزینه‌های بحران غیرقابل‌کنترل...
کار‌های بزرگ را به آدم‌های کوچک سپرده‌ایم/ تلاش مردم برای «زنده‌ماندن» است/ به من گفتند ۴۰، ۵۰ میلیارد بده تا تاییدیه‌ات را بگیریم!/ تراستی‌ها یک مشت دلال هستند
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با جلال رشیدی کوچی، نماینده پیشین مجلس

کار‌های بزرگ را به آدم‌های کوچک سپرده‌ایم/ تلاش مردم برای «زنده‌ماندن» است/ به من گفتند ۴۰، ۵۰ میلیارد بده تا تاییدیه‌ات را بگیریم!/ تراستی‌ها یک مشت دلال هستند

در دهمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان جلال رشیدی کوچی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بودیم و درباره مسائل مختلف روز کشور، اقتصاد و سیاست صحبت کردیم.

افتتاح سفارت کلمبیا در خاک فلسطین

گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، دستور افتتاح سفارت این کشور در شهر رام‌الله را صادر کرده است. رام‌الله در کرانه باختری به عنوان پایتخت اداری «تشکیلات خودگردان فلسطین» عمل می‌کند.

کد خبر: ۱۶۵۹۲۰
۰۹:۲۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۳

افتتاح سفارت کلمبیا در خاک فلسطین

دیدارنیوز: لوئیس گیلبرتو موریلو، وزیر خارجه کلمبیا، روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت گوستاوو پترو، رئیس‌جمهوری این کشور، دستور افتتاح سفارت در شهر رام‌الله را صادر کرده است. رام‌الله در کرانه باختری به عنوان پایتخت اداری «تشکیلات خودگردان فلسطین» عمل می‌کند.

به گزارش «رویترز»، موریلو گفت: «پرزیدنت پترو دستور داده تا سفارت کلمبیا را در رام‌الله افتتاح کنیم. این نمایندگی کلمبیا در رام‌الله خواهد بود. این گام بعدی است که قرار است برداریم.»

به نقل از العربیه، موریلو افزود به باور وی کشور‌های بیشتری به زودی حمایت خود را از به رسمیت شناختن کشور فلسطین در سازمان ملل آغاز خواهند کرد، که کلمبیا پیشتر از این تلاش‌ها حمایت کرده است.

در ابتدای ماه جاری، پترو که پیشتر سفیر کلمبیا را از تل‌آویو فراخوانده بود، گفت که روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل به دلیل اقدامات اسرائیل در نوار غزه قطع خواهد کرد. سفارت کلمبیا در اسرائیل روز ۳ مه بسته شد.

پترو به شدت از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل انتقاد کرده و درخواست کرده تا به آفریقای جنوبی که در دیوان بین‌المللی دادگستری اسرائیل را به «نسل‌کشی» متهم کرده است، بپیوندد.

یسرائیل کاتز، وزیر خارجه اسرائیل پس از تصمیم کلمبیا برای قطع روابط با این کشور، پترو را به «یهودستیزی و نفرت‌انگیزی» متهم کرد و گفت که این اقدام «پاداش به حماس» است.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز ۱۰ مه با اکثریت قاطع از تلاش فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل حمایت کرد و آن را واجد شرایط پیوستن دانست و به شورای امنیت سازمان ملل توصیه کرد که موضوع را به نحو احسن بررسی کند.

کلمبیا اولین کشور آمریکای لاتین نبود که روابط خود را با اسرائیل قطع کرد. بولیوی در اواخر اکتبر سال گذشته روابط خود را با اسرائیل قطع کرد، و چندین کشور دیگر آمریکای لاتین، از جمله شیلی و هندوراس، سفیران خود را فراخواندند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر