تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

آرامش در بازار ارز

رسانه حامی دولت سیزدهم اعلام کرد که امروز (سه‌شنبه) آرامش در بازار ارز حکم‌فرما بوده و دلار در کانال ۵۸ هزار تومان باقی مانده است.

کد خبر: ۱۶۵۸۴۹
۱۷:۲۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳

آرامش در بازار ارز

دیدارنیوز: نرخ ارز که پس از وقوع سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور، در شب هنگام و ساعات تعطیل بازار هم با سودجویی دلالان در فضای مجازی روند افزایشی گرفته بود، از صبح دیروز کاهشی شد و امروز هم در شرایطی آرام قرار داشت و کانال ۵۸ هزار تومان را حفظ کرد.

یکشنبه هفته جاری، بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی و هیئتی از همراهان او از جمله وزیر امور خارجه، امام جمعه و استاندار آذربایجان شرقی و پنج تن دیگر، دچار سانحه شده و به‌دنبال این سانحه، نرخ ارز که در روز‌های پیش از آن تا ۵۷ هزار تومان هم کاهش یافته بود، با افزایش مواجه شد و حتی در ساعات تعطیلی بازار ارز، در کانال‌های تلگرامی تا ۶۲ هزار تومان هم بالا رفت.

اما روز گذشته از هیجانات بازار ارز کاسته شد و دوباره بازار روند نزولی به خود گرفت و بار دیگر به کانال ۵۰ هزار تومان برگشت و در محدوده ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

مشاهدات میدانی امروز (سه شنبه یکم خرداد ۱۴۰۳) نیز از بازار غیررسمی ارز حاکی از آن است که دلار در محدوده ۵۸ هزار تومان قرار دارد؛ به‌طوری که فروشندگان غیررسمی در میدان فردوسی، دلار را به قیمت ۵۸ هزار تومان می‌خرند و تا ۵۸ هزار و ۸۰۰ هزار تومان هم می‌فروشند.

قیمت یورو نیز در محدوده ۶۴ هزار تومان قرار داد و دلالان بازار، این ارز را ۶۴ هزار تومان می‌خرند و ۶۴ هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشند.

مقام معظم رهبری روز گذشته در واکنش به سانحه رخ‌داده برای بالگرد حامل رییس جمهور تاکید کردند که ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید. مسئولین با جدیت چند برابری مشغول کار‌های خودشان هستند.

همچنین مسئولان دولت بر ادامه روند معمول امور کشور تاکید داشتند. به گفته سید احسان خاندوزی - سخنگوی اقتصادی دولت سیزدهم - در جلسه فوق‌العاده هیات وزیران که روز گذشته برگزار شد، در تامین کالا‌های اساسی، انرژی و سوخت، خدمات پولی و مالی هیچ مشکلی وجود ندارد و در حوزه پرداخت مالی نیز بودجه‌ریزی خزانه‌داری تمام حقوق‌های کارکنان دولت و بازنشستگان و یارانه‌های نقدی پرداخت شده است.

گفتنی است؛ در مرکز مبادله ایران، در حال حاضر اسکناس دلار بدون تفاوت نسبت به روز گذشته، ۴۴ هزار و ۸۱۱ تومان مبادله می‌شود و قیمت دلار حواله نیز ۴۱ هزار و ۸۴۰ تومان است. همچنین اسکناس یورو در مرکز مبادله با کمی کاهش نسبت به روز گذشته، ۴۸ هزار و ۶۶۴ تومان مبادله می‌شود و نرخ حواله یورو نیز به ۴۵ هزار و ۴۳۸ تومان رسیده است.

اسکناس درهم نیز بدون تفاوت در مقایسه با روز گذشته ۱۲ هزار و ۲۰۱ تومان به فروش رفت و حواله درهم نیز مانند دروز ۱۱ هزار و ۳۹۲ تومان قیمت‌گذاری شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان