تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
انسیه خزعلی مطرح کرد

رئیس‌جمهور نگاه ویژه‌ای به زنان و خانواده داشت

انسیه خزعلی، معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن تسلیت شهادت رییس جمهور و همراهانشان، از نگاه ویژه ابراهیم رئیسی به مسائل و مشکلات حوزه زنان و خانواده سخن گفت.

کد خبر: ۱۶۵۷۷۵
۱۷:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور نگاه ویژه‌ای به زنان و خانواده داشت

دیدارنیوز: معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن تسلیت شهادت رییس جمهور و همراهانشان در حادثه سقوط بالگرد به ملت ایران از اهتمام ویژه آیت الله رئیسی به مسائل و مشکلات حوزه زنان و خانواده گفت: ابراهیم رئیسی اولین رییس جمهوری بود که اهتمام ویژه‌ای را نسبت به اجرایی شدن قوانین مربوط به امور زنان و خانواده و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی زنان داشت بطوریکه اهتمام ویژه ایشان در مرحله عمل دیده شد.

انسیه خزعلی افزود: برای اولین بار در شورا‌های عالی توسط رییس جمهور، زنان منصوب شدند برای اینکه در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها مشارکت داشته باشند. برای اولین بار در سفر‌های استانی بودجه و اعتبار خاصی برای زنان و خانواده اختصاص دادند. تاکید‌های مکرر ایشان برای تسهیلات ازدواج و رفع و تسهیل مشکلات جوانان و خانواده‌ها و بسیاری از حرکت‌های دیگری که در مسیر ارتقای جمعیت و حفظ جمعیت و تحکیم خانواده برداشته شد.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری اختصاص ۷۰ هزار قطعه زمین به خانواده‌های پرجمعیت را در سال گذشته از دیگر اقدامات مهم آیت الله رییسی در حوزه خانواده‌ها و جمعیت عنوان کرد.

خزعلی از تهیه سند جنبش تعهد به خانواده خبر داد و گفت: رییس جمهور در حرکتی که در سطح بین الملل داشت، تعهد و جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرد و طبق دستور و پیگیری ایشان، معاونت زنان و خانواده این مسئله را در قالب سند و دستورالعمل تهیه و تدوین کرد که بحمدالله هفته گذشته سند تقدیم ایشان شد تا بتواند در سطح بین الملل مطرح و به نتیجه برسد.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه صحبتهایش از توجه ویژه ابراهیم رئیسی به رفع مشکلات و دغدغه‌های بانوان گفت و اظهار کرد: ابلاغ و اجرای طرح پیشگیری از طلاق و تحکیم خانواده، ساخت و احداث مهدکودک در ادارات، رسیدگی به مشکلات شب کاری بانوان، پیگیری تفاوت حقوقی زنان با مردان از دیگر اقداماتی بود که با دستورات جدی ریاست جمهور انجام شد.

خزعلی با حضور در برنامه‌ای تلویزیون، با اشاره به اینکه رئیسی مانند شهید رجایی الگو شد و ماندگار، اظهارکرد: ریاست جمهور همواره تاکید داشتند که از فرصت‌ها نهایت استفاده و بهره وری را داشته باشید و در مسیر خدمت به مردم لحظه‌ای را از دست ندهید؛ مهم نیست کار با نام چه کسی باشد، بگذارید کار انجام شود و تا کار‌های نیمه تمام را به مقصد نرساندید کاری را شروع نکنید.

خزعلی در پایان ابراز امیدواری کرد تا راه رییس جمهور شهید همچنان ادامه پیدا کند. ملت ایران یاد گرفته‌اند در برابر سختی‌ها، مشکلات و رنج‌ها بایستند و از چالش‌ها فرصت بسازند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی