تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

چمران: هیچ احمقی در چیتگر «درخت» قطع نمی‌کند

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران درباره قطع درختان در چیتگر گفت: هیچ نادانی (احمقی) حتی پیدا نمی‌شود برود در چیتگر قطع کند؛ اما اگر درختی خشک می‌شود و قطع می‌کنند دستاویزی می‌شود که هر کسی در گوشه‌ای برای خود موضوع را مطرح کند.

کد خبر: ۱۶۵۶۵۰
۱۰:۳۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

چمران: هیچ احمقی در چیتگر «درخت» قطع نمی‌کند

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران درباره ساخت هتل‌های پنج ستاره در برخی از بوستان‌های جنگلی تهران گفت: هنوز در این باره چیزی به شورا ارسال نشده و قطعا چنین موضوعاتی تا در شورا تصویب نشود، عملیاتی نخواهد شد.

مهدی چمران پیش از آغاز دویست و سی و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران و در تشریح دستور کار امروز شورا گفت: در این جلسه یک نطق پیش از دستور و گزارشی از یکی از محلات تهران ارائه خواهد شد. همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون ماده ۱۴ شهرداری تهران که مربوط به تصمیم‌گیری‌ها در معاملات شهرداری است، انتخاب خواهند شد.

وی افزود: بررسی بهای خدمات فرهنگی و تفریحی نیز امروز به سرانجام خواهد رسید و بهای خدمات مراکز در اختیار سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز که هر ساله نرخی را برای این منظور تعیین می‌کنند مورد بررسی و تصویب اعضا قرار می‌گیرد. پس از آن نیز تغییر نام و دو حسابرسی در دستور کار شورا قرار گرفته است.

چمران در پاسخ به سوالی درباره ساخت هتل‌های پنج ستاره در برخی از بوستان‌های جنگلی تهران گفت: هنوز در این باره چیزی به شورا ارسال نشده و قطعا چنین موضوعاتی تا در شورا تصویب نشود، عملیاتی نخواهد شد. پیشنهاداتی در این زمینه ارائه شده بود و میراث فرهنگی نیز نسبت به موضوع ساخت هتل تشویق و ترغیب بسیاری دارد؛ لذا شهرداری در زمینه‌هایی که در اختیار دارد می‌خواهد هتل‌هایی بسازد؛ اما این موضوع در پارک نیست در حقیقت در بوستان‌ها به جز آنچه که تصویب شده مگر در شرایط خاص چیزی ساخته نخواهد شد. در پارکی که سبز است جای هیچ چیزی بجز مسجد، کتابخانه و تاسیساتی همچون سرویس بهداشتی و انبار‌های تأسیسات نیست.

وی درباره ساخت تونل شهید متوسلیان که پیشتر توسط شهردار تهران اعلام شده نیز اظهار کرد: این سوال را باید شهردار تهران تشریح کند. هنوز موضوع به شورا نیامده و در مورد تراموا نیز باید موضوع به شورا بیاید و تصویب شود. در بودجه سال جاری تنها بودجه مطالعات این مباحث دیده شده است.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: تونل شهید متوسلیان از دوره‌های قبل مورد بحث قرار گرفته بود، اما چون منابع مالی بسیاری می‌خواهد باید بخش خصوصی به آن ورود پیدا کند؛ لذا باید فراخوان داده شود و طرح و قیمت‌هایی که اعلام می‌کنند اگر قابل قبول باشد موضوع در نهایت به تصویب برسد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره ورود واگن‌های جدید به صورت تدریجی از بهمن‌ماه سال جاری نیز گفت: به صورت پله پله موضوع به پیش می‌رود و امیدواریم این واگن‌ها به بهمن‌ماه برسد.

لزوم بررسی پیشنهاد محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران به عنوان جایگزین آرادکوه

وی درباره اظهارنظر استاندار تهران مبنی بر مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران به عنوان جایگزین آرادکوه، گفت: باید این پیشنهاد بررسی شود. قطعا چنین مکانی به اطراف قم نمی‌تواند برود، چراکه خودش دچار مشکل است، اما جاده قم پیشنهاد خوبی است که قبلا مکان‌یابی آن صورت گرفته، ولی باید موضوع به صورت جدی دنبال شود.

چمران در پاسخ به سوال دیگری درباره قطع درختان در بوستان چیتگر گفت: آقای مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران امسال و سال گذشته درخصوص ابتلای این درختان به نوعی بیماری توضیحاتی را ارائه کرده بودند؛ لذا هیچ نادانی (احمقی) حتی پیدا نمی‌شود برود در چیتگر قطع کند؛ اما اگر درختی خشک می‌شود و قطع می‌کنند دستاویزی می‌شود که هر کسی در گوشه‌ای برای خود موضوع را مطرح کند.

مطلب مرتبط:

آمار قطع ۱۶ هزار درخت را تایید می‌کنم/ درختان پارک چیتگر قطع می‌شوند؟

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها