تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
نرخ ارز در ایران

آخرین وضعیت دلار

قیمت دلار که در انتهای هفته گذشته مرز حمایت ۵۸ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست داده بود در روز شنبه به روند نزولی خود ادامه داد.

کد خبر: ۱۶۵۶۳۹
۰۸:۴۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

آخرین وضعیت دلار

دیدارنیوز: اولین مرز حمایت دلار هرات ۵۶ هزارو ۷۰۰ تومان است که اگر قیمت دلار در زیر آن تثبیت روزانه دهد احتمال تست کانال پایین‌تر یعنی ۵۵ هزار تومان بالا می‌رود.

قیمت دلار هرات در معاملات روزانه شنبه یک کانال از دست داد و در پشت خط نیز یک کانال دیگر. قیمت دلار که در انتهای هفته گذشته مرز حمایت ۵۸ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست داده بود در روز شنبه به روند نزولی خود ادامه داد. قیمت دلار هرات در روز شنبه ۵۸ هزار و ۲۵۰ تومان شروع به کار کرد ودر ابتدا یک افزایش تا ۵۸ هزار و ۴۰۰ تومان داد و بعد از بازگشایی بازار دبی کاهشی شد.

قیمت دلار هرات بعد از بازگشایی درهم با گپ منفی، کانال ۵۸ هزار تومان را از دست داد و در نیمه دوم در ۵۷ هزار و ۵۵۰ تومان به کار خود پایان داد. البته این پایان کار برای قیمت دلار هرات نبود و نرخ با کاهش بیشتر در معاملات پشت خطی کانال ۵۷ هزار تومان را از دست داد و در ۵۶ هزار و ۹۴۰ تومان بسته شد.

قیمت درهم امارات با گپ منفی در کانال ۱۵ هزار و در ۱۵ هزار و ۹۸۰ تومان آغاز به کار کرد و با کاهش ۲۳۰ تومانی در ۱۵ هزار و ۷۶۰ تومان به کار خود پایان داد. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۵۷ هزار و ۸۳۹ تومان محاسبه می‌شود که با قیمت دلار پشت خطی هرات شکاف بیش از ۸۰۰ تومانی دارد.

قیمت تتر در ۵۷ هزار و ۹۰۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش در نیمه دوم به کف کانال ۵۷ هزار تومان رسید. اما این پایان کار نبود و قیمت تتر همراه با دلار هرات وارد کانال ۵۶ هزار تومان شد و به حوالی ۵۶ هزار و ۸۰۰ تومان رسید که از دلار هرات پایین‌تر است. با کاهش روز شنبه‌ای تتر، قیمت به اولین روز اسفند ۱۴۰۲ رسید.

گروهی از معامله‌گران دلیل این افت قیمت تتر، که به زیر دلار هرات رفته را احتمال مسدودسازی دارایی تتر ایرانی‌ها به دلیل تحریم می‌دانستند. البته گروهی هم معتقد بودند که بازارساز علاوه بر تزریق در بازار ارز در تتر هم مداخله می‌کند.

به عقیده معامله‌گران قیمت درهم و دلار به محدوده حمایتی رسیده‌اند که اگر آن را از دست دهند فشار فروش در بازار دوباره زیاد خواهد شد. اولین مرز حمایت دلار هرات ۵۶ هزارو ۷۰۰ تومان است که اگر قیمت دلار در زیر آن تثبیت روزانه دهد احتمال تست کانال پایین‌تر یعنی ۵۵ هزار تومان بالا می‌رود.

شرط کافی برای کاهش قیمت دلار به کانال ۵۵ هزار تومان، از دست رفتن مرز حمایت ۱۵ هزار و ۳۰۰ تومان در درهم است. اما اگر قیمت دلار هرات مرز حمایت ۵۶ هزار و ۷۰۰ تومان را حفظ کند احتمال برگشت نرخ وجود دارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر