تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش در خاورمیانه ادامه دارد

حمله موشکی به نفتکش در نزدیکی سواحل یمن

شرکت امنیت دریایی بریتانیایی «آمبری» از دریافت گزارش حمله موشکی به یک نفتکش حامل پرچم پاناما در ۱۰ مایل دریایی جنوب غربی بندر مخا در یمن خبر داد.

کد خبر: ۱۶۵۶۰۱
۱۱:۵۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

حمله موشکی به نفتکش در نزدیکی سواحل یمن

دیدارنیوز: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا، پیشتر و در بامداد شنبه ۲۹ اردیبهشت، اعلام کرد گزارشی مبنی بر حمله به یک کشتی، درشب گذشته، در ۷۶ مایل دریایی شمال غرب حدیده یمن دریافت کرده است. این سازمان افزود این کشتی در پی حمله آسیب جزئی دیده است.

این سازمان وابسته به نیروی دریایی بریتانیا اعلام کرد کاپیتان کشتی تایید کرده «پس از اصابت یک شیء ناشناخته به کشتی، آسیب جزئی وارد شده است.»

کاپیتان افزود: «کشتی و خدمه آن سالم بوده و سفر به مقصد بعدی را ادامه دادند.»

این سازمان با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «ایکس» به جزئیات بیشتر این حمله اشاره‌ای نکرد، اما اعلام کرد که مسئولان در حال بررسی این حادثه بوده و به کشتی‌ها توصیه کرد‌ند «ضمن رعایت احتیاط، هرگونه فعالیت مشکوک را گزارش کنند.»

شبه‌نظامیان حوثی که کنترل پرجمعیت‌ترین مناطق یمن را در دست دارند، چند ماه است، با ادعای همبستگی با فلسطینی‌ها در نوار غزه، به کشتی‌ها در آب‌های نزدیک به این کشور حمله می‌کند.

شبه‌نظامیان حوثی از نوامبر تاکنون حملات موشکی و پهپادی در دریای سرخ، تنگه باب المندب و خلیج عدن انجام داده‌اند.

حوثی‌ها از ۱۹ نوامبر، و با گذشت بیش از یک ماه از آغاز جنگ غزه، بیش از ۱۰۰ کشتی را در دریای سرخ و دریای عرب هدف حملات پهپادی و موشکی قرار داده‌اند.

عبدالملک الحوثی، رهبر این شبه‌نظامیان، مدعی شد این کشتی‌ها با اسرائیل در ارتباط بوده و یا مقصدشان بنادر اسرائیلی بوده است.

به نقل از العربیه، این حملات همچنین به نگرانی جنگ اسرائیل و حماس که باعث بی‌ثباتی خاورمیانه می‌شود، دامن زد، به ویژه پس از حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق در اوایل آوریل گذشته، که تهران با پرتاب بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک به حمله اسرائیل پاسخ داد و اسرائیل نیز پایگاه‌های نظامی در داخل ایران را هدف قرار داد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها