تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با اهدا توسط موسسه خیریه نیک گامان جمشید صورت گرفت

بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دستگاه‌های مورد نیاز تجهیز شد

بر مبنای تفاهم نامه تجهیز بیمارستان‌های دانشگاهی بین موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید، وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، تجهیز بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دستگاه‌های مورد نیاز انجام شد.

کد خبر: ۱۶۵۵۷۳
۱۸:۲۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

خیریه

دیدارنیوز: دکتر اشکان تقی پور، مدیرعامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، به همراه خیرین ارشد موسسه برای افتتاح کاربری دستگاه‌های تهیه شده برای بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی در کرمانشاه حضور پیدا کرد.

۵ دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی، یک دستگاه الکتروکاردیوگراف، یک دستگاه الکتروشوک و یک دستگاه ساکشن از جمله تجهیزات اهدایی موسسه خیریه نیک گامان جمشید به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

خیریه

در این مراسم که در کلینیک جامع تخصصی و فوق تخصصی بوستان با حضور روسا، معاونان و مدیران مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) و کلینیک بوستان دانشگاه و همچنین مدیریت مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، با حضور ریاست مجمع خیرین سلامت استان از موسسه خیریه نیک گامان و خیرین آن تقدیر به عمل آمد.

خیریه

خیریه

شرح چگونگی فرآیند‌های تشخیصی و درمان بسیاری از مشکلات و مسایل اضطراری در شاخه‌های گوناگون تشخیص و درمان بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و حمله‌های قلبی ناگهانی ناشی از آن با دستگاه‌های اهدا شده مطابق این تفاهم نامه از توضیحات پزشکان متخصص دانشگاه در این مراسم صمیمانه بود.

خیریه

نیاز‌های دیگری نیز در خصوص تجهیزات رادیولوژی مطرح شد که مقرر گردید طی پروپوزال‌های گوناگون جهت بررسی و تلاش جهت تامین هزینه‌ی خرید در صورت تایید اداره کل خیرین وزارت بهداشت و موسسه خیریه نیک گامان صورت پذیرد.

خیریه

اشکان تقی پور، معتمد و نماینده‌ی اداره کل خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت در حوزه‌ی خیرین خارج از کشور و عضو کمیسیون بین الملل مجمع خیرین سلامت کشور، افزود: با توجه به نیاز‌های بسیار بیمارستان‌های دانشگاهی به تجهیزات و دستگاه‌ها، موسسه خیریه نیک گامان جمشید با سابقه‌ای درخشان در ساخت و تجهیز مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت و تجهیز بیمارستان‌ها در دوران کرونا و پیش از آن با اعلام نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی به موسسه از طریق اداره کل خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت در رفع این نیاز‌ها کوشاست.

خیریه

ساخت کامل خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان، مرکزی، کرمانشاه و تجهیز کامل ۱۹۲ خانه‌ی بهداشت در ۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان، بازسازی بخش‌های مختلف بیمارستان‌های ریفرال به شکل مستمر و خرید تجهیزات بمانند انسیلاتور و دیگر تجهیزات لازم برای این بیمارستان‌ها، تهیه‌ی تجهیزات پزشکی تخصصی مرتبط با بیماری‌های تنفسی در دوران کرونا به شکل گسترده در بیمارستان‌های دانشگاهی سانتر کرونا از جمله تهیه‌ی ۳۲ ونتیلاتور، صد‌ها دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن، دستگاه‌های مانیتورینگ، سونوگرافی، برونکوسکوپ، دیالیز و مشارکت عمده در تهیه و تجهیز و نصب دو اکسیژن ساز مرکزی در دو بیمارستان امام خمینی و بهارلو جهت خدمت رسانی به بیماران تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران بخشی از این مشارکت کاملا مردم نهاد موسسه خیریه نیک گامان با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با هماهنگی و نظارت نهاد‌های ذیربط پس از تایید مددکاری و مدیریت موسسه است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر