تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
بدری می‌گوید اگر آمار مرکز پژوهش‌های مجلس درست است، دولت باید کار و روندش را اصلاح کند

مسوولان از سفره مردم خبر ندارند/ رئیس‌جمهور نباید به گزارش‌ وزرا اعتماد کند

صدیف بدری، نماینده اردبیل، نمین و نیر در مجلس با اشاره به وضعیت بد اقتصادی در کشور و با بیان اینکه رئیس‌جمهور به گزارش‌هایی که وزرا و مسئولین اجرایی تحت امر خودش می‌دهند اعتماد می‌کند در صورتی که به نظر من نباید اعتماد کند، گفت: مسوولان خریدشان را خودشان انجام نمی‌دهند و خرید‌هایشان سفارشی می‌آید به خاطر همین از سفره مردم خبر ندارند.

کد خبر: ۱۶۵۵۶۰
۰۸:۵۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

مسوولان از سفره مردم خبر ندارند/ رئیس‌جمهور نباید به گزارش‌ وزرا اعتماد کند

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: توصیه‌ام به مسئولین این است به خاطر رضای خدا هم شده ماهی یک بار یا سه ماه یک بار از بازار خرید کنند ببینند چه اتفاقی دارد می‌افتد، آن‌ها خریدشان را خودشان انجام نمی‌دهند و خرید‌هایشان سفارشی می‌آید به خاطر همین از این حرف‌ها زیاد می‌زنند.

صدیف بدری، درباره اختلاف مرکز پژوهش‌ها و دولت در خصوص انتشار برخی از گزارشات که مربوط به معیشت جامعه و میزان خط فقر در کشور، گفت: به نظر من دولت باید از گزارش‌هایی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس منتشر می‌شود، استقبال کند.

نماینده اردبیل، نمین و نیر در مجلس یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی یک بازوی علمی، عملیاتی و مشورتی برای مجلس است.

وی خاطرنشان کرد: اگر آمار و ارقامی که مرکز پژوهش‌های مجلس گفته درست است، دولت باید کار و روندش را اصلاح کند. اگر درست نیست با آمار و ارقام متقن بگوید قسمت‌هایی که از این گزارش‌ها نادرست است، چیست و مرکز پژوهش‌ها هم باید این گزارش‌ها را اصلاح و منتشر کند، نه این گونه که بگویند این کار نباید می‌شد.

بدری عنوان کرد: به نظر من این کار دولت درست نیست؛ زیرا معتقدم این کار فرار از زیر مسئولیت محسوب می‌شود. اعتقادم بر این است که دولت از هرگونه اطلاعات درستی که مراکز دیگر می‌دهند باید استقبال کند.

وی درباره اینکه رئیس جمهور در گفت‌وگوی اخیر خود به گونه‌ای شرایط را عنوان کرد که گویی در کشور هیچ گونه مشکل اقتصادی وجود ندارد و مردم از مشکلات معیشتی رنج نمی‌برند، عنوان کرد: من فکر می‌کنم آقای رئیس‌جمهور به گزارش‌هایی که وزرا و مسئولین اجرایی تحت امر خودش می‌دهند اعتماد می‌کند در صورتی که به نظر من نباید اعتماد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: واقعیت‌ها با گزارشاتی که به ایشان می‌دهند فرق می‌کند، ایشان هم از زبان آنان در تلویزیون ارائه گزارش می‌دهد و به نظر من نباید رئیس جمهور اعتماد کند.

وی گفت: کف جامعه و سفره مردم آن چیزی که آن‌ها می‌گویند را نشان نمی‌دهد، توصیه‌ام به مسئولین این است به خاطر رضای خدا هم شده ماهی یک بار یا سه ماه یک بار از بازار خرید کنند ببینند چه اتفاقی دارد می‌افتد، آن‌ها خریدشان را خودشان انجام نمی‌دهند و خرید‌هایشان سفارشی می‌آید به خاطر همین از سفره مردم خبر ندارند، این حرف‌ها زیاد می‌زنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد