تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
در دیدار جمعی از نویسندگان و چهره‌های ادبی و فرهنگی جهان اسلام مطرح شد

رئیسی: تلاش‌های جبهه مقاومت نیازمند روایت هنرمندانه است

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان گفت: ایستادگی و خداباوری ملت فلسطین و تلاش‌های جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است.

کد خبر: ۱۶۵۴۶۰
۱۲:۱۴ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

رئیسی: تلاش‌های جبهه مقاومت نیازمند روایت هنرمندانه است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین، به مسئله نخست و مشترک همه ملت‌های مسلمان و آزاده جهان تبدیل شده است، این اتحاد و انسجام کم‌نظیر را زمینه ساز پیروزی نهایی ملت فلسطین عنوان کرد و افزود: به‌رغم تلاش دشمن برای القای ناامیدی میان امت اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت‌های بیدار و آزاده در برابر ظلم تاریخی به مردم مظلوم غزه، نویددهنده این پیام است که پیروزی ملت فلسطین و نابودی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطعی است.

جمعی از نویسندگان برجسته و چهره‌های ادبی و فرهنگی جهان اسلام که برای شرکت در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به ایران سفر کرده‌اند، در نهاد ریاست جمهوری با سید ابراهیم رئیسی دیدار و گفتگو کردند.

رئیس جمهور طی سخنانی در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی و ابراز خرسندی از دیدار با شخصیت‌های فرهنگی و ادبی جهان اسلام، با بیان اینکه امروز دشمن با امپراطوری رسانه‌ای و جریان‌سازی باطل، با روایات غیر واقعی و تحریف واقعیت‌ها به دنبال جهت‌دهی افکار عمومی ملت‌ها در ماجرای غزه است، بر اهمیت جایگاه و مسئولیت اهالی قلم و فرهنگ برای مقابله با این توطئه تأکید کرد و افزود: ایستادگی، مقاومت و خداباوری ملت فلسطین و تلاش‌های جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه‌ای است که همت و تلاش مضاعف شعرا، نویسندگان و چهره‌های فرهنگی جهان اسلام را در این جنگ شناختی و شبیخون فرهنگی می‌طلبد.

مطلب مرتبط:

شریعتی: اعداد برای رئیسی معنی ندارد/ برای جریان حاکم، رسانه و مطبوعات یعنی روابط عمومی

رئیسی در ادامه با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین، به مسئله نخست و مشترک همه ملت‌های مسلمان و آزاده جهان تبدیل شده است، این اتحاد و انسجام کم‌نظیر را زمینه‌ساز پیروزی نهایی ملت فلسطین عنوان کرد و افزود: به‌رغم تلاش دشمن برای القای ناامیدی میان امت اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت‌های بیدار و آزاده در برابر ظلم تاریخی به مردم مظلوم غزه، نویددهنده این پیام است که پیروزی ملت فلسطین و نابودی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطعی است.

رئیس جمهور رویداد بزرگ فرهنگی نمایشگاه بین‌المللی کتاب در جمهوری اسلامی ایران را بستر مناسبی برای تبادل افکار و اندیشه‌های نخبگان فرهنگی جهان اسلام دانست و ابراز امیدواری کرد حضور نویسندگان برجسته و چهره‌های فرهنگی جهان اسلام در این نمایشگاه در جهت ارتقای فرهنگی امت اسلامی موثر واقع شود.

در این دیدار که محمد الحورانی رئیس اتحادیه نویسندگان عرب، بدیع‌الصقور نایب رئیس سابق اتحادیه نویسندگان سوریه، یوسف شقره رئیس اتحادیه نویسندگان و ادبای الجزایر، مازن الزیدی مشاور نخست وزیر عراق و عضو شورای اجرایی جایزه جهانی فلسطین، طراد حماده وزیر سابق لبنان، شاعر و ادیب و نایب رئیس شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین، محمد یحیی عبدالرحمن رئیس اتحادیه نویسندگان یمن، معاذ الجنید نویسنده و نائب رئیس کتابخانه‌های یمن و منیر شفیق نویسنده و عضو مؤسس جنبش فتح و از مبارزان قدیمی و بنام فلسطین در آن حضور داشتند، برخی از حاضرین در سخنان کوتاهی ضمن تجلیل از نقش اثرگذار جمهوری اسلامی ایران در حفظ آرمان‌های اسلامی و ترویج و گسترش فرهنگ مقاومت در جهان اسلام، حمایت و پشتیبانی قاطع از ملت فلسطین و پاسخ کوبنده و تاریخی نیروی‌های مسلح ایران به رژیم صهیونیستی را موجب ارتقای قدرت، عزت و سرافرازی امت اسلامی دانستند.

همچنین میهمانان آثار منتشر شده خود را به رئیس جمهور اهداء کردند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور