تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
فلاحت‌زاده، بازیکن پیشین استقلال می‌گوید این تیم برابر فولاد زیبا بازی نکرد

نکونام بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد

فرشاد فلاحت‌زاده، بازیکن پیشین استقلال می‌گوید که با رفتن خطیر از مدیریت آبی‌های پایتخت، جواد نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد.

کد خبر: ۱۶۵۳۷۰
۰۹:۳۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

نکونام بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد

دیدارنیوز: بازیکن پیشین استقلال گفت: با رفتن خطیر، نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد و استقلال باید با دقت بیشتری بازی‌ها را دنبال کند تا با قهرمانی دل هواداران را شاد کند.

فرشاد فلاحت زاده در گفتگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد استقلال برابر فولاد اظهار کرد: استقلال بازی زیبایی برابر فولاد ارائه نداد. فوتبال علاوه بر نتیجه گرا بودن باید زیبا نیز باشد که در این دیدار ما شاهد بازی زیبایی از استقلال نبودیم. البته مهم کسب ۳ امتیاز بود که حاصل شد.

وی گفت: از استقلال توقع بازی بهتری داشتیم تا گل‌های بیشتری به ثمر می‌رساند در حالی که بعد از یک گل و به ویژه در دقایق پایانی بیشتر دفاعی بازی می‌کرد که این یک ضعف است. یک گل حاشیه امنیت ندارد و از استقلال انتظار گل‌های بیشتری می‌رود. این استقلال تهران است نه استقلال خوزستان و نباید تنها به یک گل بسنده کند.

بازیکن پیشین استقلال تصریح کرد: دل پاک هواداران استقلال است که باعث شده تیم نتیجه بگیرد و توانسته صدرنشینی خود را حفظ کند.

وی با اشاره به تغییر تاکتیک استقلال گفت: ضربات ایستگاهی و ارسال توپ‌های بلند تخصص هاشمی‌نسب است و اجرای این تاکتیک سبب شده استقلال به نتایج خوبی دست پیدا کند.

فلاحت زاده گفت: درست است که استقلال در چند بازی اخیر خود توانسته نتیجه لازم را کسب کند، اما باید بهتر و قوی‌تر از این عمل کند و به جای نتیجه یک بر صفر، تعداد گل‌های خود را برابر حریفش افزایش دهد. هر لحظه یک اشتباه می‌تواند به این تیم ضربه بزند تا از کورس قهرمانی عقب بیفتد. استقلال تیم بزرگی است و به جای حفظ توپ در دقایق پایانی بازی باید به فکر زدن گل‌های بیشتر باشد. شأن و شخصیت استقلال بالاتر از این حرف‌هاست که تنها به یک گل بسنده کند و با ارسال توپ‌های بلند حملات تیم حریف را خنثی کند. استقلال نباید دفاعی عمل کند و این شجاعت را به تیم حریف بدهد که فشار زیادی را به دروازه استقلال وارد کند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که قلعه نویی مربی این تیم در لیگ برتر بود تا دقایق ۹۰ به فکر گلزنی بودند، اما الان به جای اینکه با زدن گل‌های بیشتر حاشیه امنیت تیم را بالا ببرند تنها به فکر حفط همان یک گل هستند. خدا به دل تماشاگران نگاه می‌کند که استقلال نتیجه را به نفع خود به پایان می‌رساند. تماشاگران مرتب در استرس هستند که استقلال گل نخورد، در حالی که اگر به جای یک گل، چند گل به ثمر برساند دیگر شرایط سختی نخواهد داشت.

فلاحت زاده با بیان اینکه «با رفتن خطیر، نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد» گفت: اگر قبلا نکونام این بهانه را داشت که به خاطر خطیر اذیت می‌شود و اشتباهات را به گردن او می‌انداخت اکنون دیگر خطیری نیست که تیم نتیجه نگیرد. اگر نکونام نتواند امسال قهرمان شود برای هواداران فرق نمی‌کند که نکونام باشد یا فرد دیگر. مهم قهرمانی تیم است که نکونام باید تحت هر شرایطی این قهرمانی را تقدیم هواداران کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استقلال باید در چند بازی باقی مانده با تمرکز بیشتری بازی کند و نکونام حواسش باشد که دیگر جای خطا و اشتباه وجود ندارد و باید تیم نتیجه بگیرد تا مورد تشویق هواداران قرار بگیرد.

مطلب مرتبط:

استقلال ۱ - ۰ فولاد؛ صدرنشینی با کرنر جنجالی!

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر