تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
این شرکت توضیحی درباره‌ علت تغییر رویه‌ خود نداده است

اپل در برخی کشورها، شارژر را از جعبه آیپد حذف کرد

شرکت اپل، شارژر را از جعبه‌ جدیدترین مدل‌های آیپد در بریتانیا و کشور‌های اروپایی حذف کرده و تنها یک کابل USB-C بدون دوشاخه در جعبه قرار داده است.

کد خبر: ۱۶۵۱۲۲
۱۴:۰۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

اپل در برخی کشورها، شارژر را از جعبه آیپد حذف کرد

دیدارنیوز: شرکت اپل، آیپد پرو ۲۰۲۴ و آیپد ایر ۲۰۲۴ را تنها با کابل USB-C روانه‌ بازار اروپا خواهد کرد.

به نقل از زومیت، اپل روز گذشته (سه‌شنبه) در مراسم Let Loose از آیپد ایر ۲۰۲۴ و آیپد پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد و علاوه‌بر مدل‌های جدید آیپد، از اپل پنسل و مدل جدید مجیک کیبورد نیز پرده برداشت.

اپل شارژر را از جعبه‌ جدیدترین مدل‌های آیپد در بریتانیا و کشور‌های اروپایی حذف کرده و تنها یک کابل USB-C بدون دوشاخه در جعبه قرار داده است. جدیدترین آیپد‌های اپل در سایر کشور‌ها همراه با شارژر به‌فروش خواهند رسید.

نسل قبلی آیپد پرو و آیپد ایر دارای کابل USB-C و شارژر بودند. اپل هیچ توضیحی درباره‌ علت تغییر رویه‌ خود در این مورد نداده است. در جعبه‌ آیپد مینی و آیپد ۱۰ در بریتانیا و کشور‌های اروپایی، شارژر قرار داده شده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد