تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حباب سکه ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است

سکه ارزان شد

قیمت سکه در بازار با کاهش و افت مواجه شده و هر قطعه سکه طرح جدید ۴۰۰ هزار تومان نسبت به روز سه‌شنبه ریزش کرده است.

کد خبر: ۱۶۵۱۱۴
۱۲:۴۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

سکه ارزان شد

دیدارنیوز: قیمت هر قطعه سکه طرح جدید با کاهش ۴۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز گذشته، ۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت خورد.

به نقل از مهر، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) در بازار طلای تهران با کاهش ۴۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز گذشته، روی قیمت ۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مانده است. حباب این سکه ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان ثبت شده است.

همچنین سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۳۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز گذشته، ۳۸ میلیون هزار تومان معامله شد.

امروز نیم سکه با ۲۰۰ هزار تومان کاهش قیمت، ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع سکه با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی، ۱۵ میلیون به فروش رسید.

قیمت سکه گرمی با کاهش ۷۰۰ هزار تومانی نسبت به دیروز، ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دادوستد شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران با ۲۳ هزار تومان افزایش در مقایسه با دیروز، سه میلیون و ۴۱۲ هزار تومان معامله شد.

امروز بهای هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با ۷ دلار کاهش تا لحظه تنظیم خبر، به ۲ هزار و ۳۰۸ دلار معامله رسید.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر