تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد

ثبت‌نام الکترونیکی کلاس اولی‌ها؛ برگه سنجش سلامت داشته باشید

حمید طریفی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش درباره ثبت‌نام الکترونیکی کلاس اولی‌ها گفت: ثبت نام دانش آموزان پایه اول که از امروز آغاز می‌شود، تنها با شرط ثبت نام سنجش بدو ورود دبستان و داشتن برگه سنجش سلامت امکانپذیر است.

کد خبر: ۱۶۵۰۹۳
۰۹:۴۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

ثبت‌نام الکترونیکی کلاس اولی‌ها شروع شد

دیدارنیوز: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پایگاه‌های سنجش سلامت دانش آموزان فعال است گفت: داشتن برگه سنجش سلامت بدو ورود به دبستان، شرط ثبت نام کلاس اولی‌ها است.

حمید طریفی با بیان اینکه دانش آموزانی که برگه سنجش سلامت ندارند امکان ثبت نام الکترونیکی در پایه اول برای آن‌ها امکانپذیر نیست گفت: ثبت نام دانش آموزان پایه اول که از امروز آغاز می‌شود، تنها با شرط ثبت نام سنجش بدو ورود دبستان و داشتن برگه سنجش سلامت امکانپذیر است.

وی با بیان اینکه پایگاه‌های سنجش سلامت فعال است افزود: والدین می‌توانند با ثبت نام در سایت my.medu.ir در نزدیکترین مرکزی که کار ثبت نام انجام می‌دهد نوبت گیری را انجام و بلافاصله بعد از انجام سنجش، می‌توانند کار ثبت نام را انجام دهند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ثبت نام اتباع بر اساس دستورالعمل مستقل، به استان‌ها ابلاغ می‌شود ادامه داد: در این مرحله ثبت نام اتباع را فعلا نداریم و طی روز‌های آتی از سوی مرکز امور بین الملل، بخشنامه‌ای به استان‌ها ابلاغ و کار ثبت نام دانش آموزان اتباع را براساس دستورالعمل انجام می‌دهیم.

طریفی سن ثبت نام دانش آموزان پایه اول را متولدین دوم مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ عنوان کرد و گفت: در مناطق شهری ۸ سالگی و در روستا‌ها تا ۱۰ سالگی، ثبت‌نام دانش‌آموزان مجاز بوده و انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی