تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
دولت سیزدهم و ادامه ماجرای پوشش زنان

نقشِ حجاب در سهمیه داروخانه‌ها؛ چه کسانی مجازات می‌شوند؟

حیدر محمدی، رییس سازمان غذا و دارو در اظهارنظری بحث‌برانگیز گفته: موضوع رعایت هنجار‌ها (حجاب) جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد.

کد خبر: ۱۶۵۰۰۹
۱۹:۴۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

نقشِ حجاب در سهمیه داروخانه‌ها

دیدارنیوز: حیدر محمدی با بیان اینکه: «اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده، اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود.» تاکید کرد: «موضوع رعایت هنجار‌ها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد.»

به نقل از سلامت نیوز، روز گذشته باشگاه خبرنگاران خبری را از اظهارات رییس سازمان غذا و دارو منتشر کرد که واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.

در این خبر آمده است: حیدر محمدی – رئیس سازمان غذا و دارو در جلسه «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز، یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

نقشِ حجاب در سهمیه داروخانه‌ها

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده، اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجار‌ها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجار‌ها اقدام نکند در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تاثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

سلامت نیوز در این باره نوشت: «باید پرسید اساسا مسئله حجاب و صدور دستورالعمل در این زمینه در حیطه وظایف رییس سازمان غذا و دارو است؟ آیا این سازمان وظایف مهمتر دیگری مثل جلوگیری از وقوع بحران دارویی که ممکن است سه ماه آینده دامنگیر مردم شود، ندارد؟ به عنوان مثال روز گذشته محمدامین قبادی، دبیر انجمن داروسازان تهران، اعلام کرده تولید خیلی از دارو‌ها در ایران متوقف شده است و سندیکا‌ها هشدار داده بودند که ذخیره خیلی از دارو‌ها به زیر ۳ ماه می‌رسد.

از طرف دیگر اگر سازمان غذا و دارو این قدرت بالا را برای برخورد با عدم رعایت حجاب در داروخانه‌ها دارد، پس چطور در زمینه تخلفات برخی داروخانه‌ها از جمله گرانفروشی ادعا می‌کند نیروی کافی برای نظارت بر داروخانه‌ها را ندارد؟ یا مهمتر اینکه اگر اینهمه نیرو برای رسیدگی به مسئله حجاب در داروخانه‌ها را دارید پس چرا در برخورد با قاچاق دارو درمانده‌اید؟

جان کلام اینکه باید از رییس سازمان غذا و دارو پرسید با اجرای این دستورالعمل چه کسانی مجازات می‌شوند مردم یا داروخانه‌ها؟»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی