تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها تا تشکیل نخستین شورای شهر تهران گفت‌وگو کرده است.

کد خبر: ۱۶۴۸۳۸
۲۰:۰۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب (در حال ویرایش)

دیدارنیوز _ حامد شجاعی: در سی‌امین تنگنا میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی ایران بودم. نام علیزاده طباطبایی، به طور گسترده و عام شاید برای نخستین بار در سال هفتاد و هفت و همزمان با تشکیل نخستین شورای شهر تهران مطرح شد.

او یکی از اعضای نخستین شورای شهر تهران در تاریخ جمهوری اسلامی بود که متاثر از فضای پس از انتخابات دوم خرداد سال هفتاد و شش، اکثریتش در اختیار احزاب و گروه‌های طرفدار سیدمحمد خاتمی، موسوم به جبهه دوم خرداد، قرار گرفت و ترکیبش پر از نام‌های بزرگی بود که بسیاری از آن‌ها تا چندی قبل در قامت وزیر و وکیل مجلس و چهره‌های ارشد اجرایی و سیاسی در دو دهه نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پیشبرد سیاست‌های حاکمیت ایفای نقش می‌کردند.

ویدیوی این گفت‌وگو را اینجا و در یوتیوب و آپارات دیدار ببینید

آنچه در شورای شهر نخست گذشت و سرنوشت آن، حدیث مکرر است، اما محمود علیزاده طباطبایی، پیش و پس از آن مقطع چهار ساله در کسوت‌های گوناگون درگیر فعالیت‌های سیاسی و حرفه‌ای بوده است. این دانش‌آموخته رشته حقوق دانشگاه ملی و رشته اقتصاد دانشگاه تهران، از پیش از آغاز دوران دانشجویی برای گذران زندگی به عنوان همافر در خدمت نیروی هوایی شاهنشاهی ایران قرار گرفت و شاید مسیر زندگی آینده او از همین نقطه دگرگون شد. چرا که وی در روز‌های پرتلاطم منتهی به بیست و دوم بهمن سال پنجاه و هفت تبدیل به یکی از سازمان‌دهندگان اصلی دیدار همافران با آیت‌الله خمینی در مدرسه رفاه و مامور جمع‌آوری اسناد و مدارک در ارتباط با اتهامات تیمسار ربیعی و تیمسار جهانبانی شد.

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب (در حال ویرایش)

و اما داستان محمود علیزاده طباطبایی و مراوداتش با بخش‌های مختلف امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی تازه آغاز شده بود و وی پس از چندی در ماجرای کودتای نوژه یکی از اعضای تیم خنثی‌سازی کودتا بود. سرگذشت و تجربیات علیزاده طباطبایی قطعا برای همه کسانی که در جستجوی واقعیت‌های تاریخی نیم قرن اخیر کشور هستند شنیدنی‌ست و البته دیدگاه‌های امروز وی نسبت به شرایط کشور هم جای تامل و توجه دارد.

بخش نخست گفتگو با محمود علیزاده طباطبایی در تنگنای سی‌ام که عمدتا به سوابق و فعالیت‌های وی از مقطع قبل از انقلاب اسلامی تا تشکیل نخستین شورای شهر تهران اختصاص دارد تقدیم بینندگان و مخاطبان محترم و دغدغه‌مند تنگنا می‌شود و مانند همیشه چشم به راه نقد‌ها و نظرات یکایک عزیزان درباره تنگنا هستم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
0
1
چرا قسمت دوم این برنامه را منتشر نمی کنید؟ اخیرا از برنامه تنگنا خبری نیست انگار
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور