تیتر امروز

خاموشی پشت خاموشی؛ چرا با کمبود برق مواجه شدیم؟/ گزارش وال استریت ژورنال درباره حمله احتمالی آمریکا به ایران
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خاموشی پشت خاموشی؛ چرا با کمبود برق مواجه شدیم؟/ گزارش وال استریت ژورنال درباره حمله احتمالی آمریکا به ایران

این چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خیابان جنگ و گفتمان صلح!
گزارش اختصاصی خبرنگار دیدارنیوز از همایش علمی و تخصصی «گفتمان صلح و دولت آینده در ایران»

خیابان جنگ و گفتمان صلح!

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز گزارشی جالب از همایش علمی و تخصصی «گفتمان صلح و دولت آینده در ایران» تهیه کرده که در این مطلب می‌خوانید.
عین اللهی اعلام کرد

مصوبه ارایه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد

بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت اعلام کرد که مصوبه دولت درباره ارایه خدمات رایگان به کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی ابلاغ شده است.

کد خبر: ۱۶۴۷۴۷
۱۱:۴۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

مصوبه ارایه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد

دیدارنیوز: وزیر بهداشت درباره ارایه خدمات رایگان به کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی اعلام کرد که این مصوبه به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

بهرام عین اللهی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در هفت سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیات دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا داز این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداشت همچنین درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی گفت: بنای ما این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد. کمبود‌ها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تامین می‌کنیم.

وی در ادامه درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای گفت: ما در ابتدای دولت مردمی ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که الان به ۱۴۰۰ شرکت رسیده‌اند و رکوردی بدست آمده است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها بیشتر می‌شود که یکی از دستاورد‌های این شرکت ها، تولید این پانسمان بوده است، البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری سازی برسد. ما از این شرکت‌ها حمایت می‌کنیم.

عین اللهی در پاسخ به این پرسش که آیا شما عوارض واکسن آسترازنکا را تایید می‌کنید؟ گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می‌کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی‌شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی