تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.

کد خبر: ۱۶۴۵۲۰
۱۲:۱۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

 

دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: «ابوالقاسم جراره»، نمانیده ادوار و از نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در مورد اولویت‌های مجلس دوازدهم به‌ سرویس سیاسی «دیدارنیوز» گفت: «توجه داشته باشید که مجلس شورای اسلامی  به‌صورت ذاتی۲ وظیفه عمده دارد. وظیفه قانون‌گذاری و البته نظارت بر اجرای قوانین بر عهده این قوه گذاشته شده است. در این مورد باید اضافه کنم که با تراکم قوانین روبه‌رو هستیم که در طول این سال‌ها از سوی نمایندگان ادوار تصویب شده است. در حال حاضر چیزی حدود ۱۲ هزار عنوان قانونی داریم. در مورد این حوزه باید بگوییم که با انباشی از قوانین روبه‌رو هستیم که هم موازی یکدیگر هستند و هم با یکدیگر به تعارض خورده‌اند. این یک چالش جدی محسوب می‌شود که باید با همت سایر نمایندگان هرچه سریع‌تر در مسیری حرکت کنیم تا قوانین را ساده‌تر و سازماندهی‌تر کنیم. در واقع باید اینگونه بگویم که فصل ساماندهی قوانین در مجلس فرار رسیده است.»

این نمانیده ادوار مجلس شورای اسلامی در همین مورد و با اشاره به دیگر اولویت‌هایی که نمایندگان باید در بهارستان دوازدهم پیگیری کنند، ادامه داد: «وظیفه دیگر مجلس شورای اسلامی به حوزه نظارتی باز می‌گردد. در این مورد باید اضافه کنم که در حوزه‌های نظارتی هم با انباشت قوانین روبه‌رو هستیم. در برخی از موارد نظارتی، قوانین بازدارنده‌ای وجود دارد که متاسفانه هنوز اجرایی نشده‌اند و عدم اجرای آنها چالش‌هایی را به‌وجود آورده است. ساماندهی این قوانین و البته اجرایی کردن آنها بسیاری از مشکلات و چالش‌ها را از بین خواهد برد و روند نظارتی قوه مقننه هم آسان‌تر خواهد شد. از سویی در برخی از حوزه‌های نظارتی با قوانین موازی روبه‌رو هستیم و در برخی از موارد هم با عدم اجرای قوانین دست‌وپنجه نرم می‌کنیم. به‌نظرم این ۲ حوزه می‌تواند جزو اولویت‌های مجلس دوازدهم باشد. در این زمینه، مواردی که نیاز به بازبینی دارد هم توسط کمیسیون‌ها اولویت‌بندی خواهد شد.»

این نامزد دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به روابط بین مردم و دولت اضافه کرد: «مجلس شورای اسلامی رابطه نزدیکی با مردم دارد و در این مورد باید اضافه کنیم که مجلس برخواسته از اراده ملت است و نوع کنش و واکنش پارلمان برای مردم همواره مهم است. در این مورد وظیفه اصلی یک نماینده جلب رضایت مردم است. باتوجه به شرایط اقتصادی باید بگوییم که مردم دغدغه‌های زیادی دارند که انتظارشان از نمایندگان برطرف کردن این دغدغه‌ها است. تلاش نمایندگان می‌تواند این دغدغه‌ها را کم‌رنگ و حتی از بین ببرد. اگر همه نمایندگان بتوانند در این مسیر حرکت کنند قطعا می‌تواند رضایت‌مندی شهروندان را هم در پی داشته باشد.»

 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی